9/17/2013

Other | Favorite blogs #8

Ik kan wel eeuwig doorgaan met schrijven over mijn favoriete en nieuw ontdekte blogs, vandaar dat er ook vaak een nieuwe blogpost online komt waarin ik die blogs deel. Dit keer zijn het niet alleen Nederlandse en Engelse blogs, maar ook een paar Poolse blogs. 


Skinny Liar is de blog van de 19 jarige Iga uit Polen. Haar blog is een echte fashionblog: ze post vooral outfits. Ik vind haar stijl heel erg leuk en haar foto's zijn prachtig en geven me veel inspiratie. Love it! Ze schrijft alleen in het Pools, maar dat maakt mij niet uit: ik bekijk toch alleen de foto's.

We Are Mixt Bloggers is de blog van de Nederlandse Laura, maar niet alleen zij post daar. Ook twee andere meisjes schrijven soms gastartikels. Ik vind Laura's outfits heel erg leuk! Ik zou haar outfits misschien niet allemaal dragen, maar ze heeft wel een hele leuke stijl.

Furious Squirrel is weer een Poolse blog. Wat ik vooral leuk vind van de blog van Zuza, zijn haar foto's! Zuza's blog is ook een fashionblog, vandaar dat ze veel outfit posts. Ik vind haar stijl leuk en haar foto's geven me veel inspiratie!

En als laatste een echte lifestyle blog, namelijk de blog van Marlies: Mliees. Hoewel fashionblogs mijn favoriete blogs zijn om te lezen, vind ik lifestyle blogs ook heel erg leuk. Haar blog gaat ook veel over wonen en wooninspiratie, wat ik super leuk vind om te lezen. Marlies haar foto's zijn ook heel erg leuk!


Kende jij deze blogs al? En wat is jouw favoriete blog? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Ik ken de meesten nog niet, zal eens even kijken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende alleen We are MIXT bloggers :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken MIXT en Mliees al, naar de anderen ben ik benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We ware MIXT Bloggers vind ik echt een heel leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende ze nog niet! Heel erg leuk allevier.(:
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blogs! De laatste 2 blogs kende ik nog niet. Kisses Jentel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leeeuk! Ik kende alleen de eerste pas, een weekje geleden heb ik ook een blogpost geschreven op mijn blog met mijn favo blogs. & Jij stond er ook tussen! Ik weet alleen niet of je t al had gelezen :)

  Lieefss

  BeantwoordenVerwijderen
 8. THANK U DEAR :** Im very happy that you like my blog :*

  Kisses from Poland !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende alleen MIXT bloggers! Ik ga de anderen even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmmm, ik kende deze bloggers niet!
  Ik ga gelijk even een kijkje nemen, altijd leuk om nieuwe blogs te bezoeken:).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee wat leuk dat je mij noemt! :) Dankjewel! Ga eens even rondneuzen op jouw blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk! Ik kende ze allemaal nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kende er nog geen een, maar ik ga maar eens even kijken haha! Die foto's zien er in ieder geval al goed uit. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! de eerste kon ik wel de rest niet maar zeker erg leuk om ook te gaan volgen!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke post! ik ga eens een kijkje nemen op die blogs :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!