9/01/2013

Personal | My Life in Pictures

Vandaag is helaas alweer mijn laatste vakantie dag. De vakantie gaat altijd super snel voor mijn gevoel! Ik heb hele leuke dingen gedaan, en ik vond deze vakantie ontzettend leuk! Nu de maand augustus weer voorbij is, is het tijd voor een nieuwe my life in pictures.Zwembadje in de tuin! Helaas bleek er een rand van het zwembad kapot te zijn, dus hij kon niet heel vol. Het was wel heel fijn om hier even in te zitten op warme dagen.

Mijn allstars-collectie past niet eens op de foto! Oops...

Een bretzel/pretzel in Duitsland. Ik weet nog steeds niet hoe dit nou echt heet, maar ik noem het maar altijd bretzel. Het enige nadeel van zo'n ding is dat je er dorst van krijgt, haha.

Throwback naar fashionweek!

Bij het meertje bij de camping in Duitsland. De zon scheen heel erg mooi, maar dat kreeg ik niet goed op de foto. Dan maar een soort foto van mijn outfit.

In Italië weten ze wat je moet zetten op de coca cola flesjes! Dit vind ik eigenlijk nog leuker dan je naam (en mijn naam is er toch niet, dus dit is een goede vervanger).

Ik mis de Italiaanse ijsjes! Mijn favoriete smaak ijs is toch wel yoghurt, omdat je dat niet zo vaak kunt krijgen in Nederland (tenminste, niet hier in de buurt). 

En nog een outfitfoto van vakantie! Dit droeg ik bij de terugreis. We hebben er twee dagen over gedaan en dit droeg ik de eerste dag.

De tweede dag droeg ik iets simpels: een grijs shirt, shorts en allstars. Ik voelde me niet zo lekker en was moe, dus ik had geen zin in iets speciaals.

Alvast een beginnetje opgenomen voor een video! Ik heb ook gefilmd op vakantie, en ik hoop binnenkort mijn vlog te uploaden.

Donderdag ging ik samen met Emma naar de stad, en daar kocht ik wat dingetjes bij de Action. Ook kreeg ik van haar wat cadeautjes uit Japan, leuk!

 Op vakantie hadden we ook een (wegwerp) onderwatercamera, en donderdag waren de foto's klaar! Deze vond ik wel leuk.

En deze van mijn zusje! Helaas zijn de andere foto's niet mooi, maar deze twee vind ik wel leuk.

Vrijdag heb ik zowat de hele dag boeken gekaft... Ik had verwacht dat het er minder zouden zijn omdat ik naar de vierde ga, maar het waren er juist meer. Maandag heb ik schoolfoto's, dinsdag poldersport dag en woensdag weer echt school.

Dat waren alle foto's van de afgelopen tijd! Liefs, Janine.

16 opmerkingen:

 1. Geniet van je laatste vakantie dagje! Die onderwater foto's zijn echt leuk geworden. In Italië heb ik ook gezocht naar dat flesje maar hem helaas nergens gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier op je laatste vakantiedag! Heel erg leuke foto's, volgens mij heten die dingen pretzels. En wat leuk dat coca cola flesje, ik wist niet dat die bestonden met erop blogger! Want mijn naam hebben ze ook al niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En dat coca cola flesje is echt heel leuk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke foto's! Wat een leuk cola flesje, hihi. Ik ben ook dol op yoghurt ijs, neem het altijd op vakantie. Hier is het inderdaad minder goed verkrijgbaar :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die onderwater foto's zijn echt suuuperleuk! En dat colaflesje, me wants!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, hele leuke foto's! Foto's van de vakantie vind ik sowieso altijd heel leuk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's weer! Ik heb ook vrijdag boeken gehaald & gekaft, bij mij leken het er ook meer! Pffff, 27 boeken, werkboeken incluis. Niet normaal meer toch?
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's, zeg! Wauw, jij hebt echt heel veel boeken! Wij gebruiken geen boeken meer, best wel zonde want we betalen er wel voor, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post! :)
  Ik moet pas donderdag naar school muhaha
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's

  haha dat Poldersporten hoorden ik al van vriendinnen die ook naar Visser in Leiden gaan. Helaas zit ik op het Visser in Leiderdorp en weet ik nog niet eens wat mijn introductie week word.

  Liefs, Tessa
  www.Tessa4Beauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Ik ben al 2 weken naar school geweest :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauwie! Ik wou dat ik zo veel Allstars had<3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. haha dat coca cola flesje is echt super leuk, jammer dat ik die niet heb gezien in Italië! En ik ben echt benieuwdnaar je vlog & erg jaloers op al je allstars! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!