9/29/2013

Personal | My Life in Pictures

September is alweer bijna voorbij! Over het algemeen vind ik september de back-to-school maand, oktober vind ik persoonlijk een leukere maand: 3 Oktober voor de Leidenaren, mijn verjaardag en natuurlijk herfstvakantie! Komende week ga ik ook een paar dagen weg, ik heb er zin in! Maar eerst een terugblik op mijn september... in foto's!Het is alweer meer dan een jaar geleden sinds mijn eerste meeting! Het was echt super gezellig en in dat jaar heb ik ook een hoop andere bloggers ontmoet. Ik hoop binnenkort weer naar een meeting of een event te kunnen gaan, dat lijkt me heel erg leuk!

 Lunch! Ik houd van noodlesoep + een tosti. Dit neem ik heel vaak als ik tijd genoeg heb om thuis te lunchen. Jammer dat ze geen tosti's verkopen op school eigenlijk!


Ergens aan het begin van deze maand ging ik gezellig met mijn moeder en zusje naar de Ikea! Ik kocht dozen (dezelfde als op de eerste foto, maar dan in het wit) en, zoals bijna altijd, fotolijstjes. Ik hoop binnenkort weer wat room decor DIYs te doen, want ik heb hele leuke ideetjes!

Outfitfoto's maken! Het was lang geleden dat ik dat in mijn eentje deed, en ik ben eigenlijk heel erg blij met hoe de foto's zijn geworden! Omdat het me wel leuk om te laten zien hoe het eruit ziet als ik bezig ben: hier wat foto's! Ik zet mijn camera op mijn statief en dan gebruik ik mijn afstandbediening.

Toen ik op een vrijdag lekker vroeg uit was van school ging ik even naar de stad. Het blousje van de linker foto zat helaas niet zo mooi, en het rokje was te wijd in deze maat, maar in een maat kleiner weer veel te kort! Het rechter jurkje nam ik wel mee, die is al een keer voorbij gekomen in een outfit post.

 De volgende ochtend maakte ik gelijk wat foto's voor een kleine shoplog!

En 's middags kwam Bo! We hebben foto's gemaakt, zijn naar de Big Bazar geweest en we hebben natuurlijk tosti's gegeten.

Woensdag kwam mijn pakketje van Choies.com binnen en ik deelde mijn blijheid via Snapchat. Het vest stonk wel heel erg, dus die heb ik toen gelijk in de was gedaan!

En gisteren kwam Bo weer! Dit keer hebben we geen foto's gemaakt, maar wel Velvet Hairbows en we hebben een poging gedaan tot armbandjes knopen. Dat lukte nog niet zo goed, maar 's avonds ging het steeds beter en heb ik dit armbandje zitten knopen voor de tv.

 En natuurlijk moet ik elke zaterdagavond Rizolli & Isles kijken, het is nu echt één van mijn favoriete series! Het is een serie over Jane, een detective, en Maura, een medisch onderzoeker. Waar het om draait is dat er elke aflevering een moord wordt gepeeld, die ze dan proberen op te lossen. Het is echt een hele spannende en leuke serie, vind ik!

Dat was ongeveer mijn september in foto's! Wat heb jij deze maand gedaan? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Ooh daar had ik ook last van dat mijn vest zo erg stonk! En beetje jammer dat je rokje je niet paste hij zag er namelijk wel heel erg leuk uit! In maand september ben ik toevallig naar Leiden geweest, haha :b

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wie zijn al die andere bloggers? :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die serie lijkt me leuk! Maar kijk er al te veel haha. Leuke foto's, vooral die eerste ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Armbandjes knopen heb ik echt lang niet meer gedaan, leuk idee om dat weer eens te doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, zo ziet mijn hoofd er vaan ook uit zodra ik een nieuw pakketje krijg! Hele leuke foto`s. Ik weet zo niet waar je woont. Maar gisteren hebben we een meeting in Groningen gehad? Eind dit jaar houden we er weer een. Lijkt het je dan ook leuk om te komen?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh echt die outfit op foto 6 links vind ik echt heel erg leuk! Jammer dat de blouse niet lekker zat en je rokje te wijd was, de outfit vind ik echt supertof! Zag er uit als een leuke maand, ik heb ook gekeken bij de Big Bazar voor de Essie lakjes maar ik vond ze toch niet zo super. Beyond Cozy vind ik wel weer heel mooi, maar die had ik al, haha! Die serie lijkt me trouwens erg leuk, ik houd wel van dat soort series, ik kijk zaterdagavond en zondagavond altijd naar CSI en Bones, mijn favoriete series haha! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Ik vind dit altijd wel leuk om te zien. meeting lijken mij echt super leuk. Ben er nog nooit op een geweest. Maar wil er zeker wel een keertje heen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuk! Ik heb ook altijd zo'n blij hoofd als er een pakketje binnen komt. Wel raar dat dat vest zo stonk, gelukkig dat er een wasmachine bestaat!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke week! Jammer dat je vest zo stonk van Choies!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk weer om te zien! Haha die foto van snapchat, dat is ook mijn gezicht als er een pakketje binnenkomt :p

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Binnenkort maar even samen foto;s maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Ik moet ook nog steeds een afstandbediening hebben voor m'n spiegelreflexcamera.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke fotootjes! Die burgundy skater skirt heb ik ook gepast en niet gekocht. Het was een twijfelgeval!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh die eerste meeting. Dit was mijn ergste meetingfoto ever, ik sta er echt lelijk op maar het was wel heel leuk die dag! Bij de IKEA, die dozen vind ik heel mooi maar ze zijn best prijzig als je er meerdere van wilt, de grote witte lijst heb ik nog nooit gezien en zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!