9/30/2013

Recept | Geitenkaas tosti

Normaal maak ik samen met Bo altijd kaastosti's om te lunchen, maar zaterdag probeerden we eens iets anders. Een geitenkaas tosti, met aubergine, tomaat en paprika. Ik vind het heel erg lekker en het recept is heel makkelijk en je hebt er niet veel tijd voor nodig!

Wat heb je nodig (voor één tosti)?
- Twee boterhammen
- Geitenkaas (€1,69 bij Albert Heijn)
- Een tomaat
- Een paprika
- Aubergine (€0,99 per stuk bij Albert Heijn)
- Zout, peper en Italiaanse kruiden
- Een tosti-ijzer / grillAls eerst snijd je de aubergine, paprika en tomaat in stukjes. Je hebt niet zo veel nodig van alles, zoveel als op de foto hieronder was voor mij ruim genoeg.


Daarna leg je de stukjes aubergine, tomaat en paprika op je tosti ijzer / grill. Voor wat meer smaak gebruikte ik ook wat zout, peper en Italiaanse kruiden. Doe de grill dicht en laat alles daar 2 tot 3 minuten in zitten.


Terwijl de groenten gegrild worden, kun je alvast de geitenkaas op een boterham leggen.

En als de groenten klaar zijn leg je die ook op de boterham met geitenkaas. Nog een boterham er boven op, en dan doe je dit onder je tosti ijzer. Na 3 minuten is je geitenkaas tosti klaar! Eet smakelijk!Ga jij deze tosti ook maken? En wat is jouw favoriete tosti recept? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. oehh dat ziet er lekker uit! Ik vind Hawaii tosti mijn favoriet@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah dat xiet er lekker uit zeg! Wij hebben geen tosti ijzer/gril ik doe het meestal gewoon in de magnetron of in een koekenpan :). Ik vind kaas met paprika erg lekker ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben niet zo gek op geitenkaas maar het ziet er toch wel heel lekker uit!
  Wat toevallig heb vandaag ook een recept op de blog :D
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm dit ziet er lekker uit! Wat ik ook wel eens maak ik mozarella met italiaanse kruiden en tomaat. Of mozarella en bosbessen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er lekker uit, ik ben benieuwd hoe het smaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm klinkt lekker, ik ga het ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het ziet er heel lekker uit!
  Leuk om thuis ook eens te proberen!!!!
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey there, loved your blog, just followed you on GFC, (509) would you mind to follow back?

  mandyshareslife.blogspot.com

  MandySharesLife FACEBOOK PAGE

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!