9/24/2013

Winnen | Accy Mobielhoesje van Mobielbereikbaar.nl!

Nog even en dan heb ik alweer 900 volgers op mijn blog, het gaat zo snel! Om dat (en mijn verjaardag) alvast te vieren, geef ik in samenwerking met Mobielbereikbaar.nl één mobiel hoesje naar keuze weg van het merk Accy. Klik snel op read more om te lezen wat je moet doen om kans te maken!Wat kun je precies winnen?
Als je meedoet met deze winactie maak je kans op een mobielhoesje van Accy via de webshop Mobielbereikbaar (Klik hier om naar de website van MobielBereikbaar.nl te gaan). Er zijn niet alleen hoesjes voor de iPhone, maar ook voor verschillende andere modellen: bijvoorbeeld Samsungs of LG’s. Hierboven zie je mijn favoriete hoesjes! Voor alle hoesjes van Accy kun je hier klikken.

Deze webshop verkoopt onder andere mobielhoesjes, maar ook accessoires voor de Galaxy Note III en vele andere accessoires voor verschillende telefoons en tablets. Verder verkopen ze ook beschermfolie voor je mobiel en nog veel meer andere accessoires.

Wat moet je doen om kans te maken?
-    ♥   Volg mijn blog met Google Friend Connect of Bloglovin’.
-    ♥   Like de MobielBereikbaar.nl Facebook.
-    ♥   Laat een reactie achter op deze blogpost met je email adres.


En that’s it! Ik hoop dat er weer veel mensen meedoen en wens alle deelnemers succes! Je kunt meedoen tot 12 oktober. Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Ik doe mee ! dewi.lagerbergg@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke hoesjes!
  Michele.brusse@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke winactie! Ik doe niet mee, want ik heb even gekeken en er zijn geen hoesjes voor mijn telefoon. Volgende keer beter :)
  Gefeliciteerd, dat zijn echt veel volgers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke winactie! Ik doe mee, ik heb de facebook pagina geliked en ik volgde je al. fashiondreamsforever@hotmail.nl

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke winactie! Ik kan helaas niet mee doen want ik heb geen facebook. Maar succes voor de andere mensen en wie weet ga ik zelf wel een hoesje bestellen want ze zijn wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh superleuk! Ik ga toch ook lekker mee doen! Ze zijn namelijk zooo leuk!
  Liefs,

  mail.emmawiersma@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je dit doet! Heb zelf op dit moment genoeg hoesjes haha, dus sla deze give away even over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw 900 volgers al! ik doe mee!
  Fleurvanleeuwen@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw 900, gefeliciteerd! ;)
  Ik volg je al lang op Bloglovin' en Mobielbereikbaar heb ik ook al geliked op Facebook.
  Mijn emailadres is ianthelambrechts@hotmail.com ;)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahhh die zijn lief! Ik ben aan het sparen voor een iphone, dus heb op dit moment nog geen hoesje nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke hoesjes en winactie, ik heb ook even gekeken en mijn type staat er ook helaas niet tussen, dus ik doe niet mee! Maar gefeliciteerd met je 900 volgers, je verdient het echt! Je blog is zo leuk om te lezen en ik vind je foto's altijd supermooi! ♥ Als ik moest kiezen uit 10 favoriete bloggers, dan zit jij er zeker tussen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk, ik doe mee! 900 alweer, gaat zo snel! :)
  beaumorceau@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 900 volgers dat zijn er echt heel veel! leuke win actie ik doe mee! anneblaauw@hotmail.com
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe mee! :)
  lauravanassche@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee!
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe mee hihi!
  veronique.hermans@live.nl xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!