10/29/2013

Fashion | Chanel: de legende @ Gemeentemuseum

Sinds 12 oktober is er een nieuwe tentoonstelling in het Gemeentemuseum in Den Haag, namelijk 'Chanel: de Legende''. Den Haag is niet zover weg met de auto voor mij, dus vrijdagmiddag ging ik samen met mijn moeder naar deze tentoonstelling!

Omdat ik niet teveel wil verklappen van wat er allemaal te zien is, plaats ik niet alle foto's die ik heb gemaakt. Je kunt onder andere veel mantelpakjes zien, maar ook hele mooie little black dresses.


En als hoogtepunt kan je op de foto met een Chanel jasje! Ik vond het super leuk bedacht en als je je foto plaatst met #Chanelforeveryone kun je andere mensen vinden die ook bij deze tentoonstelling waren! 

Ik vond het een leuke tentoonstelling! De toegang tot 18 jaar is gratis en je kunt het gemeentemuseum vinden bij Stadshouderslaan 41, Den Haag. Ben jij van plan om naar deze tentoonstelling te gaan? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Het ziet er allemaal echt super mooi uit! Als ik ooit nog eens tijd heb dan zou ik er ook graag wel heen willen. :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Toen ik er was was er een behoorlijke rij voor die jasjes, dus ik ben niet op de foto geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk dat je daar geweest bent! Ik zou er ook graag heen willen, en supergaaf dat je op de foto mag met een jasje van coco!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een bijzonder artikel! we love chanel!!!
  kijk ook eens op onze blog?kunnen we volgen
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er tof uit! Een van de interessante museums haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave tentoonstelling! Wil er zelf ook nog wel heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je ook geweest bent! Zeker een aanrader deze tentoonstelling!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!