10/15/2013

Fashion | DUO Boots

Ik had eerst nog nooit gehoord van DUO Boots, tot ik een tijdje geleden heel wat blogposts over dit merk zag. DUO Boots is een Engels merk dat laarzen en tassen verkoopt. DUO Boots maakt schoenen op maat, waardoor iedereen de schoenen past dus!

Ik geef niet zoveel geld uit aan schoenen, wat eigenlijk best slecht is. Meestal zijn duurdere schoenen namelijk ook van betere kwaliteit. En op schoenen moet je toch de hele dag lopen! De schoenen van DUO Boots zijn wel iets prijziger, maar ik vind ze er ook erg goed uit zien! Sowieso zijn de schoenen van echt leer en handgemaakt in Europa, waardoor je waar voor je geld krijgt. Hieronder zie je mijn favoriete schoenen. Vooral de enkellaarsjes rechtonder vind ik leuk: ze lijken op de Chelsea boots! 
Campbell - Keaton - Mcqueen - Brandon
Wat vind jij van DUO Boots? Kende jij dit merk al, en wat vind je van de collectie? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. Oeh ik vind al die schoenen eigenlijk heel leuk! Had nog nooit van dit merk gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze schoenen zijn prachtig, ik ken het merk ook al!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit , ik had er nog nooit van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie schoenen, ik kende het merk nog niet maar ik vind het zeker leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze hebben inderdaad echt super mooie schoenen! Die brogues zien er ook zó leuk uit, maar helaas wel een beetje prijzig inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! :) Ik vind het laatste paar erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAUW zo leuk!!
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die zien er inderdaad goed uit! Vind ook vooral het laatste paar erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke schoenen!
  Ik had er inderdaad ook nog nooit van gehoord

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende ze nog niet, maar heb ook geen budget voor duurdere schoenen. Dus dan maar wat vaker cheapo's kopen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw, leuke schoenen!
  Ik heb er nog nooit van gehoord

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!