10/21/2013

Fashion | Primark Favorites

Primark heeft helaas geen webshop, maar wel een speciale site voor de pers. Daar had ik al een hele tijd niet meer op gekeken, en laatst kwam ik zoveel leuke dingen tegen. Ik hoop dat ze ook in de Nederlandse winkels deze kleding gaan verkopen! Ik maakte een paar collages van mijn favoriete kledingstukken.

Ik kwam heel veel dingen tegen met bloemenprint, waar ik echt van houd! De trui is lekker oudbollig, en het jurkje doet me een beetje denken aan Brandy Melville door de bandjes. De legging is mijn favoriet, ik zoek namelijk al een tijdje naar een bloemenlegging!

Velvet, I love it! Ik heb een strak sportbroekje van velvet, wat heel erg lekker zit. Ik zoek al een tijdje naar een velvet legging en deze rechts ziet er goed uit. De croptop vind ik ook erg tof! Velvet is ook lekker zacht, super fijn.
En tenslotte nog wat items voor de feestcollectie. Pailletten en goud, ik vind het heel erg mooi! Het jurkje vind ik echt prachtig, ik houd van de bordeaux rode kleur. Het tasje vind ik heel erg mooi en de shorts zijn lekker feestelijk.

Ik weet dus niet of al deze items ook in de Nederlandse Primarks te koop (gaan) zijn, ik hoop het wel! Wat is jouw favoriete item? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. De bordeaux rode jurk is echt heel erg leuk zeg!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die jurkjes en items met bloemenprint! Zo leuk!!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die bordeaux-rode jurk vind ik het mooist! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die velvet skater skirts wel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat ze die groene velvet rok gaan verkopen in Nederland! Die ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke Primark items. Vooral die velvet rokjes vind ik zo gaaf. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De trui op de eerste collage is mijn favoriete item! Veel plezier woensdag bij de opening. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, die velvet skater skirt in het rood gaat meteen op mijn wishlist! Die moet ik echt hebben, haha! Die is prachtig! Ik wil heel graag weer naar de Primark! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaahw, in love! Ik ga donderdag weer naar de Primark in Essen, mijn favo. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw dat bordeaux kleedje is zo mooi!!
  Leuk blog!
  Ik volg je! Volg jij mij??
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh wat een gave dingen, ik moet nodig weer eens naar de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De velvet rokjes en legging zijn echt perfect! <3
  Maar, wat is de site waar deze foto's dan opstaan?

  x Juul
  www.jjjuuul.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!