10/17/2013

Fashion | Urban Outfitters in Amsterdam en een nieuwe Primark!

Een tijdje geleden alweer opende de Topshop in de Bijenkorf, en (wel heel) binnenkort openen er weer twee leuke nieuwe winkels! Urban Outfitters opent vanavond in Amsterdam, en binnenkort openen er weer een aantal nieuwe Primark filialen, waarvan er van ééntje al de precieze openingsdatum bekend is.

Urban Outfitters opent in Amsterdam!
Urban Outfitters zat nog niet in Nederland, tot vanavond! Vanaf 17:00 vanavond (17 oktober)  zal de Urban Outfitters een feestelijke opening houden, en morgen is de winkel echt geopend. Helaas is Urban Outfitters best wel prijzig, maar ze hebben wel hele leuke kleding. Toch leuk dat we er weer een bekende winkel bij hebben in Amsterdam!

Urban Outfitters: Kalverstraat 31-33 / Rokin 28-30 Amsterdam


Primark opent een nieuwe vestiging in Zoetermeer
Whiehoe, er komt weer een nieuwe Primark! Hoewel ik trouwe klant ben van Primark Hoofddorp, ben ik wel erg blij dat de Primark in Zoetermeer opent, dat is voor mij namelijk maar 20 minuutjes met de bus! 23 oktober om 11:00 zal de opening zijn, ik ben dan ook aanwezig. Laat me weten als jij er ook bent!

Primark Zoetermeer: Burgemeester van  Leeuwenpassage 2Ben jij benieuwd naar deze twee nieuwe winkels? Liefs, Janine

12 opmerkingen:

 1. Ah wat gaaf dat er een Urban Outfitters komt! Jammer alleen dat hij niet zo dichtbij zit. Bij de opening van de Primark ben ik aanwezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, ik ga ook naar de opening van de Primark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waah, ik was gisteren in Amsterdam en zag de posters hangen toen ik er voorbij liep... Op de terugweg haalden ze de posters er af! Floor en ik; "Aaah, de volgende keer gaan we hierrr als eeerste heen!" Leuk dat je er heen gaat joh! Trouwens, waar ligt Zoetermeer? Ik was gisteren (ook) in Hoofddorp... en moest vanaf Hoofddorp Centraal naar het centrum lopen... Jeetje, wat een gedoe, haha. Uiteindelijk hebben wij er veertig minuten over gedaan, waar we waren er! Primark in, eten bij La Place en heeel snel een goede buslijn zoeken! Ach joh, zo maak je weer wat mee! Excuses voor mijn mega verhaal, ... Jij noemt Amsterdam en Hoofddorp... en ik denk terug aan gisteren, haha! Geniet van het aankomend weekend alvast en veel plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil graag een keertje naar urban outfitters

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk!
  Er opent er 19 november ook eentje in Eindhoven :))) (primark)
  Ik woon zelf helemaal onderin in Limburg maar ik zit in Eindhoven op school dus helemaal toppie (;
  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeel leuk allemaal! Toevallig ga ik zaterdag naar A'dam! YAY! lifs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Urban Outfitters hebben we al een tijdje in België en Eindhoven is voor mij maar een halfuurtje rijden, dus da's helemaal top :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat er een Urban Outfitters is, stiekem ken ik die hele winkel eigenlijk niet haha! Ik ben meer verliefd op de Primark, want ze hebben daar echt altijd leuke spullen :) Ik ga binnenkort weer naar Zaandam, dat is echt mijn favoriet!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk dat er nu ook een Urban Outfitters in Amsterdam zit! Ik ben er in België ook al een keer geweest. Ze hebben hele leuke dingen, maar wel een beetje prijzig inderdaad ;)
  Kan niet wachten tot ik weer een keertje naar Amsterdam ga hihi
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh!!!
  Jaloers!!
  Ik ben zot van de Primark!!
  In België hebben we er enkel 1 in Luik.
  Binnen enkele jaren komt er ook 1 in Gent en daar kijk ik zeker naar uit!!
  Ik ben niet zo een grote fan van Urban outfitters.
  De keren dat ik er ben geweest vond ik niet direct iets.
  En als ik iets vond dan vond ik het nog redelijk duur voor wat het maar was.
  Maar als ik mensen met kleren van de Urban outfitters zie rond lopen vind k wel dat het ze super staat en dat het heel leuk is!!
  xxx
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk, zou graag naar Amsterdam willen voor o.a urban outfitters en brandy melville!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaaa! Ik vind allebeide winkels super! Tof dat er steeds meer Primark winkels komen, nu nog in Groningen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!