10/15/2013

I Like | Creepers

Eerst vond ik creepers maar niks, maar toen ik ze steeds vaker voorbij zag komen op lookbook en blogs begon ik ze steeds leuker te vinden. Op lookbook kom ik er hele toffe outfits mee tegen! Ik heb het over creepers, ik denk dat de meeste ze wel kennen. Eigenlijk vind ik het best jammer dat het plateau onder de schoen zo hoog is, want dan ben ik gelijk weer langer.

Bron foto
Where to buy?
Creepers verkopen ze in heel wat webshops, maar New Look is het makkelijkst om te verkrijgen in Nederland. De zwarte variant vind ik het leukst!
1 - 2

Lookbook looks
Zoals ik al schreef zijn er veel looks op lookbook te vinden met creepers. Hieronder vier favorieten! Vooral Lua (foto 1 en 4) combineert creepers super leuk. Ik vind het leuk dat je de sokken bij haar erboven uit ziet komen. 
Lua -  Allysa - Romy

Creepers zijn echt schoenen die je heel leuk vind, of juist afschuwelijk. Wat vind jij? Liefs, Janine.

21 opmerkingen:

 1. Ik vind creepers zooo leuk! Ik heb zelf de zwarte in bezit en ze lopen echt goddelijk, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh ik vind creepers ook onwijs leuk! Ik heb ze alleen nog niet... :/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze ook heel leuk! Ik heb er een paar gezien bij de H&M die ik heel graag wil! :) Ze lijken me heerlijk lopen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze wel echt leuk staan bij de andere maar het is niet helemaal mijn smaak ;)
  Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De zwarte versie vind ik het leukst maar bij de h&m hadden ze ook 1 met oxblood velvet en die was ook zo mooi♡.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind creepers ook super leuk, het liefst zou ik een zwart paar willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind creepers ook supertof! Ik heb een niet al te hoog paar van Urban Outfitters :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor mij zijn creepers niks.. Maar anderen kunnen het inderdaad echt mooi combineren in hun outfit. Ik ben zelf trouwens al heel lang dus als ik ook nog creepers ga dragen, ben ik nog langer haha! Leuke post!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn zooo cool maar ze zijn niks voor mij. Maar ik vind ze wel erg tof!


  cestmoiavectoi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vond ze eerst ook niks, tot een vriendin van me een paar kocht. Ik vind ze haar zo leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind deze schoenen juist heel leuk, maar ik zou ze niet zo snel aandoen denk ik. Dan ben ik weer een stukje langer en ik ben al niet klein, wat jij zelf ook zegt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had eerst precies hetzelfde als jij, maar nu vind ik ze ook wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou zo veel van creepers !! <3 Ik wouw dat ik ze ook had

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Moah, ik ben niet zo'n fan...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb ze zelf ook, overigens wel gewoon van de New Look. Ik draag ze niet super vaak, ik moet er echt zin in hebben! Pas toen ik ze voor het eerst droeg naar m'n nieuwe opleiding kreeg ik wel veel complimentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind zwarte creepers ook zo gaaf! Maar ergens durf ik het er niet op te wagen om ze te bestellen, ben bang dat ik ze toch niet bij mezelf vind staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh hey! hahaha ik zie ineens mezelf. ;) Mijn creepers zijn helaas kapot maar ze zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh jaaa nu wil ik ze ook door dit artikel! Wat zijn ze leuheeeuk, ook tof met kniesokken. Vind het met allstars minder door het witte, maar creepers zijn helemaal zwart!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vond ze eerst afschuwelijk.... Nu vind ik ze zoooo leuk! Ik moet echt een paar hebben met een echt hoge zool. Ik zag er een paar bij de H&M, zo een ga ik denk ik kopen. En dan wil ik er nog een Galaxy print op maken, zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!