10/11/2013

Inspiration | Favorite roomtours

Mijn favoriete filmpjes op YouTube naast shoplogs en lookbooks zijn roomtour filmpjes! Ik vind het heel erg leuk om de kamers te zien van youtubers. Na een avondje roomtours kijken krijg ik altijd zin om mijn kamer weer helemaal op te ruimen en wat nieuwe lijstjes en zo op te hangen.Ik schreef al eerder over Jenn van Clothes Encounters, en haar kamer vind ik heel erg leuk! Haar blauwe behang vind ik erg mooi, en ik vind het leuk dat ze zoveel aan de muur heeft hangen!
Klik hier als je het filmpje niet kunt zien.


LaurDIY is één van mijn nieuwe favoriete YouTube kanalen. Ze doet veel DIY's, shoplogs en ze heeft dus ook een roomtour online staan! Ik vind haar kamer heel erg leuk: al haar muren zijn wit, maar ze heeft veel gekleurde accenten zodat haar kamer niet saai wordt. Like!
Klik hier als je het filmpje niet kunt zien.

Welke roomtour is jouw favoriet? Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. Haar kamer is zo mooi! Heb zeker inspiratie opgedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hierdoor heb ik zin om mijn hele huis weer opnieuw in te richten.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, heel erg mooi!
  Mijn favoriet is van uhh hoe heet ze ook alweer haha.
  VOlgens mij stillababe09 ofzo!
  Haar kamer is zoooo mooi.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favoriet is (eerder al gezegd) stilababe09 haar kamer, haha! Echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar goed dat mijn kamer nooit op Youtube gaat haha, dat is echt een drama, ik heb zoveel troep xD! Maar leuk ik wist niet dat er roomtours bestonden op Youtube =P!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ondertussen kijk ik mijn kamer rond en is het om te huilen zo'n bende haha !
  hoe krijg jij de video zo groot trouwens met blogger ?
  ik krijg ze alleen maar ieniemienie !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw echt heel mooi! Ik ben erg blij met mijn kamer, maar ik blijf hem natuurlijk altijd verbeteren. Ik houd van room inspiration artikels!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!