10/31/2013

New in | iPhone 4s

Zondagavond was het zover: ik bestelde mijn iPhone 4s! Dinsdagochtend kwam 'ie binnen, en ik ben er super blij mee. Na meer dan 2 jaar een Blackberry te hebben, is dit voor mij een hele fijne upgrade. Ik heb natuurlijk al de standaard apps al gedownload (instagram, bloglovin', twitter etc.), maar ik vroeg me af of jullie nog leuke apps weten. Dus weet jij nog een leuke app, laat dan een reactie achter. Liefs, Janine.20 opmerkingen:

 1. Wow toevallig heb ik precies dezelfe achtergrond! Ik heb nu sinds een halfjaar een iphone 4s en ik ben er ook super blij mee. :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat jje een nieuwe telefoon hebt! Ik vind chictopia altijd een hele leuke app, weheartit de app is ook altijd handig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Icoron of cocoppa is altijd wel leuk om je icons te veranderen!

  ablogbyilah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaawh wat fijn dat je nu ook bij de iphone club zit! Zelf heb ik nu ook sinds een paar maanden een iphone 4s. Ik ben er ook zo blij mee en kan echt niet meer zonder! Apps waar ik helemaal verslaafd aan ben zijn weheartit, polyvore en lookbook. Vsco cam is heel erg leuk om foto's te bewerken en nederlandfm om muziek te luisteren. Veel plezier ermee! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nu ook ruim een halfjaar mijn witte iPhone 4s en ben er echt heel blij mee! Zelf vind ik tumblr en lookbook ook erg leuke apps

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, veel plezier met je iPhone! Gaat vast lukken, haha. Ik heb zelf een Android maar qua apps maakt het niet héél veel verschil. Eigenlijk heb ik niet echt tips want ik gebruik vooral de apps die iedereen wel heeft. En Magister, maar die valt nou niet echt in de categorie 'leuke apps', haha.(bovendien is het de slechtste app ooit)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind Wunderlist wel een handige om lijstjes mee te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh lucky! iPhones zijn zo fijn. Ik heb nog de 3GS, maar ik hoop wel gauw naar de iPhone 4 te gaan. Trouwens, leuke achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je een iphone 4s hebt! Om eerlijk te zijn ken ik geen leuke apps, behalve Wunderlist zoals ar werd genoemd! Zelf heb ik een iPhone 4 en krijg ik over twee weken een gouden iPhone 5s! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauwie, je heb hem (:
  Zelf vind ik Shap'd een erg fijne foto bewerk app, ik heb hem alleen op android gedownload dus weet niet op die ook in de app store is.

  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh gefeliciteerd! Ik ben ook van een Blackberry naar een iPhone 4S gegaan, wát een verschil is dat.
  Één van de apps die ik naast de social media/blog-apps het meest gebruik is whitagram. Super handig om witte kaders om je foto's te krijgen als je ze niet vierkant op instagram wilt posten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Topper, ik heb 'm ook! Ik vind apps als PowerCam en VintageCam erg leuk voor fotobewerking ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat je nu ook een iPhone hebt. Ik heb de mijne nu bijna een jaar en ben er nog steeds zo blij mee. Het kost een flinke duit, maar dan heb je ook wat, zullen we maar zeggen. ;)
  Mijn favoriete apps (op de standaard na) zijn Tumblr, Weheartit, Daysuntil (om naar een belangrijke/leuke dag af te tellen) en HayDay. Verder zijn de TVgids, appa van je bank en 9292 (als je vaak met de bus/trein reist) erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb zelf een iPod dus ik weet alles van apps... nee, niet echt, maar MIX 107.9 is een leuke app voor muziek! Het is een engelse app, met heel leuke liedjes! Verder wordt ik erg blij van Candy Crush als ik ergens in de middle of nowhere ben en er dus geen wifi is. Lookbook en bloglovin vind ik ook erg leuke apps! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh tof je iPhone, a bit jealous haha! Ik wil ook zoo graag een iPhone! Ik vind de nieuwe iPhone 5s heel erg mooi! Als ik straks mijn eerste baan heb en mijn eerste echte salaris koop ik ook een iPhone haha! Ik weet niet echt leuke apps... ik vind zo'n telebankierapp heel handig, ik heb bijvoorbeeld Rabobank. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk dat je een iphone hebt, ik heb nu ongeveer een half jaar de 4e en hij bevalt mij heel erg goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk! Ik gebruik vooral veel Facebook en Instagram, maar natuurlijk ook nu.nl, Volkskrant en Blogger
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Waauw gaaf, iphones lijken me heel erg fijn en zien er gewoon mooi uit, maar vind het zelf iets teveel geld voor een telefoon. Doe zelf helemaal niet veel met m'n mobiel, ik zit ver onder het gemiddelde van telefoongebruik denk ik haha, dus dan vind ik het zonde van het geld!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!