10/19/2013

Other | Favorite Blogs #9

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een blogpost maakte over mijn favoriete blogs, maar ik heb weer wat leuke blogs verzameld. Sommigen zijn denk ik wel bekend, andere wat minder. Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken, ik hoop jullie ook!

De blog Kolorowadusza van Gabriela uit Polen volg ik al een hele tijd! Ik maakte ookal een blogpost met haar lookbook looks. Haar stijl vind ik heel erg leuk, sommige dingen zou ik zelf niet dragen, maar haar staat het allemaal heel leuk! Haar foto's vind ik ook prachtig.De blog van Maris, Wildflowers and Things, ken ik nog niet zo lang. Ik geloof dat ik haar blog ontdekte via twitter! Haar blog is meer een beautyblog, en ik vind haar foto's echt heel mooi! Alle foto's zijn heel licht, wat ik erg mooi vind.


MarCreaties is de blog van Marlies. Ze post veel outfits, maar ook persoonlijke fotoblogposts en shoplogs. Af en toe komt er ook een blogpost online die geschreven is door Maaike (rechts op de foto). Dit vind ik heel erg leuk! Marlies maakt ook veel kleding zelf, wat mij altijd veel inspiratie geeft.


En als laatst een blog die ik via Lookbook ontdekte: A Cup of Style van Lucy uit Tsjechiƫ. Ik vind haar stijl heel erg leuk, en haar foto's vind ik ook heel mooi en inspiratievol! Zeker een kijkje waard als je op zoek bent naar een leuke fashionblog!


Kende jij deze blogs al? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. De enigste die ik ken is die van Marlies ^^, echt een leuke blog heeftze (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aw, wat superlief dat je mij er in noemt! Waardeer ik echt heel erg! Jouw blog vind ik ook echt superleuk om te lezen en je bent een groot mode voorbeeld voor mij, hihi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende alleen Maris! Leuke blogs staan ertussen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende alleen Maris! Leuk dit soort artikels, fijn om nieuwe blogs te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke bloggers! Zelf kende ik de rest niet behalve Maris, ik volg haar ook en haar blog is ontzettend leuk! Jij hebt trouwens ook echt een geweldige blog, in case I forgot to say that (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken alleen de blog van Maris, maar de andere 3 zien er ook leuk uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah die laatste! Die outfit is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk ! Ik heb ze even allemaal gevolgd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Awh dankjewel, zo lief dat ik (we) ertussen staan, dankjewel :D
  Zit nu in Parijs en ik keek even tussen mn statistieken, ineens heel hoog gisteren! Was van plan niet te gaan bloggen hier, maar ik wilde toch even gauw een reactie hier bij je achterlaten haha!
  Die van Gabriella kende ik wel, teninste ik volg d'r wel op lookbook, de rest kende ik nog niet. Ga ze als ik thuiskom even gauw bekijken :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik ben ze bijna allemaal gaan volgen. Vooral de eerst blog is leuk, ze heeft een hele leuke stijl!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Handig, zo ontdek je altijd weer een aantal leuke blogs :D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!