10/05/2013

Personal | Birthday Wishlist

Bijna het hele jaar weet ik dingen die leuk zijn om te vragen voor mijn verjaardag, maar als ik dan bijna jarig ben weet ik het niet meer. Zo ook dit jaar! Volgende week ben ik jarig, en ik vind het moeilijk om te bedenken wat ik wil hebben, maar ik heb wel een paar dingetjes bedacht!


 iPhone 4s
Ik spaar momenteel voor een iPhone 4s en die kan ik natuurlijk niet voor mijn verjaardag vragen, maar ik hoop 'm wel te kunnen kopen na mijn verjaardag! Mijn Blackberry begint echt kapot te gaan, reageert al heel snel niet meer en je kunt er bijna geen apps op gebruiken... ik ben toe aan een nieuwe telefoon!

♥ Waterverf
Op weheartit kom ik veel schilderijtjes tegen gemaakt met waterverf, en ik vind ze er super mooi uit zien! 
Het rare is dat ons hele huis vol hangt met schilderijen gemaakt door mijn moeder, maar dat we geen 
waterverf hebben. Dit vind ik dus een goed cadeautje om te vragen aan mijn moeder!

♥ Armbandjes
Het armbandje op het plaatje heb ik al in het blauw, maar de witte versie vind ik er ook heel leuk uit zien!
Van die geknoopte armbandjes vind ik ook heel leuk, deze komt van de Claire's.

Wat zou jij vragen voor je verjaardag? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. oh de iphone is een goede,
  ik ben er zelf ook heel blij mee!
  t armbandje is ook op ebay te vinden,
  veel goedkoper als bij Claire's!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. iPhone4s heb ik ook! Is echt 'n fijne telefoon! :-) Over tien maanden ben ik ál jarig, waaah. Goeed, als ik ergens tussen nu en december verjaren zou, zou ik geld vragen om te kunnen sparen. Heel saai, maar goed... Alvast gefeliciteeerd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh ik zou ook heel graag een iPhone willen! Ik hoop hem volgend jaar na mijn studie hem misschien te kunnen bemachtigen, dan heb ik weer een nieuwe abonnement! :) Erg leuke wishlist! Dat armbandje vind ik echt heel tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook volgende week jarig! En ik heb precieees hetzelfde, hele jaar dingen willen en weten en kom puntje bij paaltje iedereen vraagt wat wil je en ik heb geeeen idee. Al is een iphone altijd welkom... Haha, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb ik ook altijd ! Dit jaar heb ik al mijn cadeaus zelf uitgezocht in parijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een Iphone is zo mega fijn! Ik kan niet meer zonder :)

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke wishlist ! hoop dat je je iphone kan kopen :D
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waterverf is zo leuk, datzou ik ook wel willen hebben haha ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Herkenbaar! Daarom vind ik geld vragen altijd wel zo makkelijk haha. En wat een leuk armbandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een tof armbandje! Ik wil ook nog waterverf, wel zo handig soms voor mijn opleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die armbandjes zijn zó tof! ik vind aquarelverf ook echt leuk! Dat lijkt een beetje op waterverf

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha daar had ik ook altijd last van! Maar tegenwoordig schrijf ik het eigenlijk altijd meteen op als ik iets wil, in een soort to do lijstje, dan vergeet ik het nooit meer :-) Ben benieuwd wat je met de waterverf zou gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. IPHONE, omgg die zou ik ook wel willen! Ik heb zelf ook waterverf, werkt superfijn en is heel mooi! Het armbandje vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!