10/27/2013

Personal | My life in Pictures: Oktober

Oktober was een leuke maand voor mij! Deze maand was ik jarig, liep ik een week maatschappelijke stage en keek ik heel veel Rizzoli & Isles. Ook heb ik lekker veel geblogd en genoten van mijn vakantie. Pak er een kop thee bij en wat lekkers, want het zijn (voor mijn doen), best wel veel foto's!


De maand begon met 3 oktober: Leiden's Ontzet. In de stad staat het dan vol met kermis, maar wij gaan altijd naar de Efteling! Dan is het lekker rustig daar.

Natuurlijk moest ik een foto maken op zo'n Efteling paddestoel! Mijn zusje staat er een beetje creepy achter, haha.
Ik maakte ook een vlog van die vakantie, die kun je hier zien!

De week daarna was heel druk met toetsen, maar ik heb het overleefd, haha. Die zaterdag was ik jarig! Van mijn moeder kreeg ik deze mooie roze rozen.


's Avonds kwamen mijn vriendinnen kwamen langs, en we hebben taart gegeten en als avondeten taco's.

..en fake Ben & Jerry's van de Albert Heijn als toetje. Ook keken we The Great Gatsby! Ik vond het een hele gezellige verjaardag!

En Bo bleef logeren! Dat was ook erg gezellig, en de volgende dag gingen we ook nog hele lekkere pizza's bij haar thuis eten.

Maandag kwam er nog een cadeautje binnen: het nieuwe album van Gavin deGraw! Ik vind dit album heel erg leuk, mijn favoriete nummers op dit moment zijn 'Make a Move' en 'I'm Gonna Try'.

De week voor de vakantie had ik een super fijn rooster: maar 3 uur les! Ik moet dit jaar 15 uur maatschappelijke stage lopen, en dat heb ik gelijk in deze week gepland, zodat ik snel klaar ben! Ik heb voor een weekje maatschappelijke stage gelopen op mijn oude basisschool bij de kleuters. Ik vond het best wel leuk om te doen!
Op woensdag was ik vroeg uit van stage dus ik kon lekker uitgebreid lunchen! Ik maakte een tuna melt bagel, en een paar dagen later plaatste ik het recept op mijn blog.

♥♥♥♥
Vrijdagmiddag ging ik met Bo naar de stad om onder andere Doc Martens te passen, en even langs de Action te gaan. Ik kocht wat leuke dingetjes voor mijn kamer, hierover plaatste ik ook een kleine shoplog.

De eerste zondag van de herfstvakantie vierde ik mijn verjaardag voor familie. Samen met mijn zusje maakte ik daarvoor deze taart! Hij was heel lekker.

Ik droeg die dag een jurkje van Brandy Melville, geleend van mijn zusje. Ik wil graag weer naar Brandy Melville, want ik wil dit jurkje ook! Wel met een ander printje natuurlijk.

Dinsdag was het prachtig weer, dus ik ging naar het bos met mijn zusje, moeder en een vriendin van mijn zusje.


Woensdag was ik aanwezig bij de persopening van Primark! Ik vond het super leuk.

22 Oktober was de Halloween Special van Pretty Little Liars, maar door tijdsverschil heb ik 'm woensdagmiddag gekeken, samen met mijn zusje. Ik vond deze aflevering eigenlijk een beetje teleurstellend, mijn zusje vond 'm wel spannend.

En woensdagavond kwam Bo! Op de een of andere manier maken we alleen foto's via Snapchat, dus ik heb deze maar even ge-screenshot. Het was heel gezellig en we hebben taart gegeten en Rizzoli & Isles gekeken.

Donderdag deed ik niet zoveel, en vrijdag ging ik samen met mijn moeder naar het Gemeentemuseum in Den Haag. Sinds 12 oktober is daar de tentoonstelling: 'Chanel: de legende'' dus daar wilde ik wel heen! Op de foto draag ik een echt Chanel jasje, super tof! Over de tentoonstelling komt nog een blogpost online komende week.

's Avonds keek ik weer een aflevering van R&I. Seizoen 1 heb ik gemist, maar gelukkig bestaat er internet!

Zaterdag ging ik aan het werk voor school en terwijl ik dit artikel typ, is deze zak met chocolaatjes bijna op. Ik kreeg ze van Charlotte voor m'n verjaardag, en ze zijn super lekker! De pompoentjes doen me denken aan het computerspelletje van Harry Potter.

Zo, dat waren almijn foto's van oktober! Ik ben benieuwd wat november allemaal gaat brengen, in ieder geval heb ik aan het einde van november toetsweek en binnenkort wil ik dan eindelijk een nieuwe mobiel gaan kopen. Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Super leuke foto's! Gaaf dat je een Chanel jasje aanhad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's weer Janine. Ik ben erg benieuwd naar de muziek van Gavin deGraw. Ik ga het gelijk eens opzoeken. Zelf ben ik ook helemaal Rizzoli and Isles verslaafd. Dat is zo'n leuke serie! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik dacht het ook meteen (van die pompoentjes) en toen had ik het nog niet eens gelezen. Wat een leuke foto`s. Je hebt heel veel leuke dingen gedaan zie ik wel. Die taart ziet er super lekker uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gedaan, ik zou graag ook nog eens naar de Efteling willen! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke foto's! Zo te zien was oktober een hele leuke maand voor jou! Voor ckv moeten wij nog een museum bezoeken en ik denk dat dat het gemeentemuseum in Den Haag wordt. Ik ben erg benieuwd naar je artikel over het museum bezoekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! Ik ga vrijdag weer naar de efteling haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wowie je bent echt een fan van Rizolli en Isles :P
  Leuke foto's heb je hier allemaal! En nog gefeliciteerd
  met je verjaardag hoor ^^ Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je veel leuke dingen gedaan zeg :). Erg leuk om te lezen en zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's, je verjaardagstaarten moeten heerlijk zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!