10/07/2013

Photography | Mushrooms

Ik ben weer terug van mijn mini vakantie! Het was fijn om er even tussenuit te zijn. Donderdag zijn we naar de Efteling geweest, vrijdag naar Den Bosch en zaterdagochtend zijn we gaan wandelen in de buurt. Ik nam natuurlijk mijn camera mee, in deze blogpost zie je een paar foto's daarvan. Er waren echt super veel rode paddenstoelen, super leuk! Heb jij ook al een rode paddenstoel gezien? Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! Ik denk meteen aan de mijn oude huis... Wij woonden aan de rand van het bos en wandelden iedere herfstachtige zondag door het bos. Je kan je vast wel voorstellen wat voor 'n vreugde dat opriep bij mij als destijds telefoonverslaafde puber én dan met je ouders het bos in. Pff! Haha! Jeetje, dat dat terugkomt... Hoe dan ook, de foto's vind ik heel erg lief, omdat het zo klein is. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah wat zijn ze mooi, lekker herfstig ! :)
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super mooie foto's! Ik vind vooral de eerste erg leuk! Ik heb zo lang gewacht op dit seizoen, haha! Herfst en winter zijn mijn favoriete seizoenen :) Binnenkort ook maar eens snel op zoek gaan naar die leuke rode paddenstoelen als ze er bij ons weer zijn, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! de herfst is zn mooie seizoen om te fotograferen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof die eerste foto! Ik heb nog geen paddenstoelen gespot :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg mooie foto's! Ik heb er wel een aantal gezien, maar dat is niet zo raar als je door een bos gaat lopen :').

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooie foto's! Ik ben gisteren ook naar het bos geweest en heb natuurlijk ook van de paddenstoelen foto's gemaakt, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's. Vooral de eerste is echt super mooi.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauww! Ik heb eindelijk laatst een paddenstoel gespot. Ik was al zo lang opzoek!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!