11/20/2013

Blog | Behind the scenes: outfitfoto's maken #2

Mijn favoriete blogposts om te maken zijn de outfit posts. Ik ga best vaak op de fiets naar het park om foto's te maken. De vorige keer nam ik ook mijn mobiel om wat foto's te maken van hoe ik eigenlijk outfitfoto's maak. Het leek me leuk om wat van dit soort foto's in één blogpost te laten zien. Hoe maak jij outfitfoto's? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Hahah wat superleuk om te zien!! :) Mijn zusje of moeder helpt mij bij het maken van outfitfoto's, ik kan het namelijk echt niet met zelfontspanner, dat gaat altijd mis, haha! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf om te zien!
  ik vind het alleen nog te awkward dat iemand foto's van mij moet nemen
  elke dag! dus ik doe het nog niet maar wil wel meer outfit foto's gaan posten!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vriend maakt altijd outfitfoto`s. Als ik bij mijn ouders thuis ben is mijn broertje het slachtoffer (hij vind het zo leuk om te doen , not!) En vaak willen vriendinnen mij ook wel helpen als zij in de buurt zijn! Erg leuk om te zien hoe jij het doet!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah zo leuk om te zien en te lezen! Echt een behind the scenes, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee zo'n post zeg! Echt leuk om te zien! En wouw, je hebt zelfs een lichtscherm! Heel tof! Ik heb momenteel nog een heel simpele camera, omdat ik nog geen spiegelreflex kan betalen en dan maakt mijn zusje, blogger Ellen of mijn vriend foto's :)

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! EN gaaaaaf dat je zelfs een lichtscherm hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post! Knap dat je ze vaak met de zelfbedinger maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha heel leuk om te zien. Ik ben ook erg benieuwd naar al die outfit foto's. Want eigenlijk is dit ook een soort van sneek peek, haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te zien hoe je dat allemaal doet :) En wat tof dat je je eigen lichtscherm hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk om te zien! Ik maak outfitfoto's zonder statief, dat is zo lastig (steeds een fotograaf vinden..). Ik koop er vast wel eens een, of misschien krijg ik een statief voor sinterklaas.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw super professioneel!!
  Achter de schermen vind ik altijd zo leuk!
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk! Ik gebruik meestal zelfontspanner, maar het is zo moeilijk scherp stellen..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, neem je speciaal een reflectiescherm mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik 1x geprobeerd met Bo, maar het lukte eigenlijk niet zo goed! Normaal niet dus hoor :)

   Verwijderen
 14. Leuk om te zien! Ik doe het (als ik 't doe) alleen.. vind het zoooo awkward!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!