11/28/2013

Fashion | 3 Outfits I'd love to wear today

Als ik nieuwe kledingstukken gekocht heb, heb ik altijd heel veel zin om er outfits mee te bedenken. Deze keer heb ik dus weer drie outfits bij elkaar gelegd. Waarschijnlijk komen deze outfits binnenkort ook voorbij in een outfit post, want ik vind ze alle drie super leuk!Top, skirt - Primark / Shoes - Converse

Creepers, sweater, snood - Primark / Shorts - Chicnova

Top - H&M / Creepers, cardigan - Primark / Shorts - Sammydress
Mijn favoriete outfit is outfit 3! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

24 opmerkingen:

 1. Super cute looks! Love them all.
  Xx
  Rhea
  http://fuss.co.in

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfits! Ik ben obsessed door de 3de, Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, outfit 1 en 3 zijn zoooo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De derde outfit is echt mijn favoriet, heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Naaahh, leuke setjess! Die laatste ♥_♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke outfits! Jammer dat het zo koud is in Nederland! Liefs, Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke outfits! Jou outfits zijn altijd zo leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk! Die eerste vind ik het leukste denk ik ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie outfits! De 3e is mijn favoriet, denk ik :) Je hebt zo'n leuke stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn alledrie superleuk, ik kan niet kiezen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh my god, je hebt echt prachtige kleding! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dit artikel altijd superleuk om te lezen en ook dit keer zijn je outfits weer super. De laatste is het allerleukst. De combinatie van bloemetjes en kant spreekt me erg aan en de kleuren in het broekje zijn ook lekker herfstig. Ik ben benieuwd naar aan foto's. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaaaaah creepers bij de primark! Ik wil al zo lang creepers maar twijfel altijd of ik ze zal durven te dragen naar school, maar voor zo'n klein prijsje bij de primark maakt het niet zo veel uit! Hoeveel kosten ze?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! De tweede outfit lijkt me het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waauw de laatste outfit is echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw die laatste outfit vind ik er zo mooi uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!