11/13/2013

Fashion | Favorite Fall Clothes

Een hele tijd geleden maakte ik een blogpost over mijn favoriete kledingstukken. Het leek me leuk om dat weer eens te doen, maar dan speciaal met herfstkleding! Ik heb een paar kledingstukken die ik de laatste tijd heel veel heb gedragen, en dus ook tot mijn favoriete herfstkleding behoren.

Mijn eerste twee favorieten zijn mijn beige vest van New Look en mijn skaterdress van H&M. Bij elkaar vind ik ze ook heel erg leuk staan! Het jurkje hebben ze in heel erg veel verschillende patroontjes en kleuren bij de H&M.


Deze twee croptops lijken op het eerste gezicht misschien meer iets voor de zomer, maar in de herfst zijn ze ook prima te combineren! De linker combineer ik met een zwart rokje en een beige vest, de rechter met een rood high waisted rokje.
Tribal croptop - New Yorker / Polkadot croptop - Primark
De shorts die je links op de foto ziet, heb ik al best lang. Vandaar dat ze er een beetje versleten uitzien! Dat maakt niet uit, want ik vind dit broekje nog steeds super leuk! Het rode rokje heb ik dit jaar besteld en staat super leuk met de croptop van de foto hierboven.
Shorts - H&M / Skirt - Chicnova 
Wat zijn jouw favoriete kledingstukken voor de herfst? Liefs, Janine.

20 opmerkingen:

 1. Super leuke items zeg! Het jurkje heeft echt een mooie herfst kleur! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien!! Mijn favoriete item zijn mijn winterlaarsjes :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het jurkje echt zooo leuk! Je hebt echt leuke kleren allemaal. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! Ik draag nu vooral graag oversized truien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hele leuke items, dat rode rokje staat inderdaad mooi met die polka dot top, en je skaterdress en cardigan zijn ook heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat beige vest, rode rokje en gestippelde shirtje vind ik echt zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk! Toch denk ik toch liever een warme trui aan te trekken, maar dit is eigenlijk gewoon veel leuker hahaha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vooral de items op de eerste foto vind ik heel erg mooi! Mijn favoriete herfstitem zijn mijn nieuwe laarsjes. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hoor! Op het moment ben ik gek op vrolijke leggings, dikke truien en vesten en fijne sjaals!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vooral dat jurkje is mooi! Hele leuke favorieten!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik houd echt van jou kledingstijl, hihi :) Erg leuke favorieten! Ik vind vooral je beige vest heel leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg leuk gedaan! Mijn herfstitem is mijn mooie groene jurkje, met mijn korte laarsjes.
  liefs,
  http://rosannevandierenn.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, hele mooie items! Mijn favoriete herfstitem? Geen idee eigenlijk, ik denk mijn laarsjes :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het laatste rokje is zo leuk! Het vest heb ik ook, love it :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie kledingstukken Janien! Dat rode rokje en dat blauwe jurkje zijn zo leuk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om te zien! Dat rode rokje is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!