11/10/2013

I Like | Floral tapestry shorts

Floral shorts vind ik heel erg leuk, maar floral tapestry shorts vind ik nog leuker! Ze zijn perfect voor de winter omdat de kleuren meestal wat donkerder zijn. Op lookbook kwam ik dit soort shorts voor het eerst tegen, en nu wil ik graag ook zulke shorts!
Where to buy?
Misschien type ik gewoon de verkeerde zoekwoorden in, maar ik heb een tijdje moeten zoeken voordat ik deze shorts tegenkwam op een webshop, waar ze nog niet uitverkocht of €100 zijn. Ik heb er in ieder geval twee gevonden!
1 - 2

Inspiratie
Op lookbook kwam ik best veel looks tegen met zulke shorts, hieronder zie je er drie. Ik zou de shorts denk ik zo combineren als de middelste outfit, of met een trui zoals de outfit van Imogen. Die bontmuts vind ik alleen helemaal niks!

Dominique - ? - Imogen
Wat vind jij van deze shorts? Liefs, Janine.

22 opmerkingen:

 1. Ik vind de shorts met dat printje echt heel erg schattig!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waah, mooi man! Alleen meer iets voor de zomer natuurlijk! Erg 'bloemig'! Leuk, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk! Is precies iets voor jou!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke shorts! Echt super leuk! Oh en ik heb die panty met die hartjes ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt prachtige shorts! Ik vind dit ook echt leuk voor in de winter en dan te combineren met een legging/dikke panty, haha. Ik vind de eerste outfit het leukste, het plaatje helemaal bovenaan :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw! Wat een mooie shorts! Heb je al op eBay en sheinside gezocht? :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Soms als je heel erg geluk hebt kom je ze ook weleens tegen in kringloopwinkels :) Ik kwam één keer een perfect paar tegen maar helaas was 'ie veel te klein, maatje 32 ofzo... Vind ze zelf ook erg mooi, en inderdaad door de donkere kleuren prachtige herfstitems :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh die zijn inderdaad heel erg leuk, ik zie jou daar echt mee rondlopen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het leuke shorts! Ze zijn leuk te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn echt tof! Bedankt voor de tip, want zo'n shortje komt zeker op mijn wishlist te staan. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, die is echt super leuk zeg! Het heeft echt zo'n vintage touch, super schattig :) Ik ben benieuwd of je er een gaat scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, ze zijn echt heel erg leuk! Staat op m'n wishlist nu, haha. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die is leuk! Vind hem ook echt iets voor jou. (:

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!