11/19/2013

Lifestyle | Waxtarts van Yankee Candle

Vorig jaar kreeg ik van een vriendin een geurkaars van Yankee Candle, waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. Hij ruikt zo lekker! Iets wat ik nog nooit had geprobeerd zijn waxtarts. Yankee Candle heeft die ook! Ik kreeg een viertal van Sensational Home, een webshop die heel veel verschillende soorten Yankee Candles verkoopt. 

De geuren die ik heb zijn 'Macintosh Spice', deze ruikt heerlijk naar appel en kaneel, 'Candy Corn', een halloween-geur, 'Red Velvet', deze ruikt naar cupcakes en 'Merry Marshmellow'', een speciale geur voor de kerst en winter. Mijn favoriet is Macintosh Spice!
Deze waxtarts kosten €1,60 en zo kun je voor een fijn prijsje verschillende geuren uitproberen. 


Ik ben heel blij met deze waxtarts! Als een geur van deze vier heel goed bevalt ga ik zeker een grote geurkaars ervan bestellen. Wat vind jij van Yankee Candle en wat is jouw favoriete geur geurkaars? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. Hmm ziet er super uit! Jammer dat we de geuren niet kunnen ruiken door het beeldscherm ;) Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van de waxtarts!! :) Ik heb er zelf ook een paar en ik vind ze allemaal zo lekker ruiken!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze lijken me zo lekker. Op het moment is kaneel mijn favoriete geur!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm wat lijken ze me lekker! Ik heb candy corn ook maar dan in de vorm van een kaarsje, een heerlijke geur:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bas je lijep kaput. Trebala si staviti jednu fotku gdje si cijela al da se vidi prava boja kaputa ;)I just wanted to say that I really enjoy your blog it's so awesome! Keep up the great work ♡

  www.lover-secret.net

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah ze lijken me echt heerlijk. Ik ben van plan om ze nog te bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ze lijken me echt heerlijk, ik heb er helaas nog noit een geprobeert :( xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik zie deze heel vaak voorbij komen en ziet er ook leuk uit!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah heerlijk, zulke geur kaarsen! Deze lijken me lekker ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er leuk uit en als zo ook nog zo lekker ruiken! leuke blog
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die zien er echt heel leuk uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh die lijken me echt superlekker! Ik mag helaas geen kaarsen aan in mijn kamer, anders had ik denk ik een hele hoop geurkaarsen opgebrand, haha, ik vind dat zoo lekker! Red velvet lijkt me heel lekker haha :) love cupcakes!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Al veel over gelezen, ook eens een keer bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Ze lijken me heerlijk ruiken xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!