11/15/2013

New in | 3D Rose sweater

Woensdag kwam mijn trui met roosjes binnen! Eigenlijk wilde ik vandaag een outfit met deze trui posten, maar gisteren regende het zowat de hele dag. Voor nu dus alleen wat foto's van de trui, ik hoop binnenkort dus wel een outfit met deze trui te posten!Ik had verwacht dat de trui iets meer crèmekleurig zou zijn, maar hij is echt wit. Ik vind het er wel leuk uit zien! Verder past de trui gelukkig ook, hij is een beetje cropped. Ik ben er heel blij mee! 

Link

Wat vind jij van deze trui? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Aaah die is zo mooi! Ben benieuwd naar de outfit, ik hoop dan écht helemaal om te zijn en dat ik deze trui dan ga kopen. Oké, misschien toch niet aangezien er al twee truien naar mij onderweg zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie trui! Ben benieuwd hoe je het allemaal gaat combineren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie trui! Ik ben erg benieuwd naar je outfits ermee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supertoffe trui Janine! Is net een tikkie anders dan een simpele trui. Ben echt heel benieuwd naar hoe je deze trui gaat combineren, voor mij is dat nogal lastig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supermooie trui!! :) Dat patroontje van de roosjes is zo mooi! Ik ben ook heel benieuwd hoe je het gaat combineren! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leeeukkkk die wil ik ook!


  cestmoiavectoi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke trui! Zoiets heb ik nog niet eerder gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh wat een super leuke trui, dat 3D effect is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aah, hij is zo mooi! Ben heel erg benieuwd naar outfits, als mijn no buy maand over is ga ik er misschien ook een kopen :-), vallen de maten trouwens normaal of kan ik beter een maat groter nemen? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, ik ben benieuwd naar een outfitpost!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie trui! Echt een trui voor jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie trui! Ik ben heel benieuwd naar een outfit hiermee! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige trui! Echt super gaaf. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aah wauw hij is zo mooi! Tenminste, hij lijkt me ontzettend mooi maar dat zal 'ie vast ook zijn in een outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!