11/03/2013

New in | Primark (Pyjama) Shoplog

Gisterochtend ging ik samen met mijn moeder naar Zoetermeer, omdat ik nog een nieuwe winterjas nodig had. Ik vind het best moeilijk om een goede winterjas te vinden, en helaas heb ik ook geen winterjas gekocht. Bij de Primark ging ik samen met mijn moeder even langs om te kijken of ze daar leuke jassen hadden, en om te kijken voor de pyjama's!

De rechter pyjama hierboven vind ik heel leuk! Daarnaast is 'ie ook super zacht en voor een setje (broek + shirtje) betaal je maar €8.De onesies zijn super populair bij de Primark, maar ik vind ze heel onpraktisch, vandaar dat ik er ook geen heb. Ik kwam een soort onesie tegen, maar dan bestaande uit twee stukken! Op de capuchon van de trui staat een koala en ook op de voeten van de broek staan koala's. Deze set kost €14 en is heerlijk zacht!

En als laatst kocht ik wat nieuwe sokken. De zwarte heb ik al in een andere kleur, en zwart leek me ook leuk! Deze kosten €3 voor 3 paar. Van de fluffy sokken ernaast weet ik de prijs niet precies meer, maar ze zijn in ieder geval heerlijk zacht.

Helaas heb ik dus geen leuke jas gevonden, maar ik heb wel weer nieuwe pyjama's en sokken voor de winter. Ik wist niet helemaal of jullie dit leuk zouden vinden, maar omdat bijna iedereen van Primark houdt, besloot ik er toch een shoplog van te maken. Weet jij nog een winkel waar ze leuke jassen verkopen? Laat het achter in de comments! Liefs, Janine.

29 opmerkingen:

 1. Ah je soort van onesie is echt super leuk! Ik hou echt van koala's! Ik koop mijn jassen eigenlijk altijd bij de H&M of Sissy Girl, ze hebben daar namelijk heel veel keus. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aghh ik wil ook dat soort sokken! Ik heb mijn winterjas bij de C&A gehaald, daar hadden ze aardig wat leuke dit jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke items!
  Allemaal lekker warm en fluffy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat setje is zo leuk! Lijkt me echt een heerlijke pyjama voor de winter!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap wat je bedoelt, mij lijken onesies ook heel erg onpraktisch haha! Deze ziet er leuk uit :)
  Zelf heb ik een winterjas van de H&M, was wat goedkoper dan bij veel andere winkels en hij was wel heel leuk! Bij de C&A, vero moda en only heb ik toen ik op zoek was ook een aantal leuke gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pyjama's zijn juist super leuk om te zien, haha. Dat koala pak ziet er echt super schattig en zacht uit. Jammer dat je nog geen winterjas hebt gevonden. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die koala pyjama is zo leuk! :) Ik ben ook gek op de pyjama's van de Primark. Ik heb er net zo eentje als die rendierpyjama maar dan met hartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaah, die onesie is te geweldig! Ik wil er ook nog zo graag één, het lijkt me echt heerlijk warm zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aahhh die koala achtige onesie is echt suuperschattig! Ik heb zelf wel een onesie en ik vind ze echt heeerlijk en ideaal, oke, het is best een onhandig pak maar ohh op dit soort zondagen met regen en onweer buiten is het echt heerlijk om in je onesie te zitten haha! Superleuke shoplog en ik moet ook snel weer naar de Primark zo te zien! Die pyjama vind ik trouwens echt heel tof! Lijkt me heerlijk om een Primark dichtbij te hebben, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk! En inderdaad een onesie uit twee stukken (wat eigenlijk geen onesie meer is dan) lijkt me ook wel wat praktischer ;-), en je pyama vind ik ook echt geweldig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaawwwhhh die onesie wil ik ook! (koala pyjama) lijkt me echt heerlijk om daar thuis mee te zitten in de bank, lekker warm en super cute ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super leuke aankopen, ik denk dat ik donderdag ook maar even naar zoetermeer ga haha.
  Leuk blog trouwens ik volg je!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahw ik vind je snapchat van jou in je koala onesie echt cute haha xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke pyjama zeg! Mij lijken onesies ook superonpraktisch (vooral als je naar de wc moet), dus ik hoef er ook niet zo nodig een. Deze koala is echter wel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke pyjama! Die onesie is zo schattig :3
  xxSophie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh my god.. dat koala-pak is echt fantastisch! Haha :D. Ik ben wel dol op mijn onesie, ik heb hem nu bijvoorbeeld ook aan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah je hebt echt super leuke dingen gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Veel handiger lijkt me zo'n 'onesie' maar dan tweedelig! supercute is hij en ook je pyama vind ik super. :) xoo

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat leuk!!

  liefs daphne
  daphneroos.blogspot.com x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. leuke aankopen! Die sokken zijn ook zo heerlijk zelf:D heb ze laatst ook gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh pyjama's kopen, heerlijk! Sokken kopen vind ik bijna het leukste wat er is. Het zit lekker, past altijd en niemand die er iets van kan zeggen want je ziet ze meestal toch niet! Maaar ze zijn natuurlijk ook leuk om bij een outfit te matchen, wat ik vaak doe. Leuke post!


  cestmoiavectoi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oooooooh ik krijg gelijk weer zin om nieuwe pyjama's / sloffen / truien te kopen!!! Zo'n onesie is echt supercute, ik denk dat ik er ook maar eens eentej ga aanschaffen!

  Goed artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Superleuk! :) Vooral die koala!
  Voor jassen kijk ik altijd bij vero moda/only en lady sting...
  Ik durf het bijna niet te zeggen maar ook bij de coolcat hebben ze superleuke dingen!
  Ik houd helemaal niet van die winkel maar vorig jaar trok mn moeder me mee naar binnen en heb ik een hele leuke jas gevonden!
  Die cosy socks zijn ook 3 euro!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!