11/24/2013

Sinterklaas | Wat te vragen aan de Sint?

Vorig jaar maakte ik deze blogpost met daarin tips voor je sinterklaasverlanglijstje. Die blogpost werd super vaak bekeken, vandaar dat ik dit jaar een deel 2 plaats! Weet je dus niet wat je moet geven of vragen voor Sinterklaas? In deze blogpost geef ik je tips!


Rugzakjes
Ik houd van rugzakjes en stiekem kun je er nooit genoeg hebben! Bij de Primark en New Look zijn ze helemaal niet duur en dus ideaal om te vragen voor Sinterklaas. Vooral het zwarte rugzakje vind ik super leuk en staat bij alles.

Primark - New Look
Beauty-stuff
Voor mij is Sinterklaas de ultieme gelegenheid om eens wat beauty-dingetjes te vragen, want normaal vind ik het 'zonde' van mijn geld. Maybelline Baby Lips zijn super populair en ideaal om te vragen voor Sinterklaas!
Essie's Lovie Dovie - Maybelline Baby Lips - Coconut Body Butter 
Leuke spulletjes voor in je kamer
Kussenslopen, geurkaarsen, sieradenhouders en lekkere dekens zijn super leuk om te geven of te krijgen! Ikzelf ben nog steeds op zoek naar een goed systeem om mijn sieraden op te bergen, zo'n sieraden boompje lijkt me handig! Geurkaarsen vind ik heerlijk, die van Hema zijn budget proof. 

Kussen: H&M Home - Geurkaars: Hema - Sieradenboom: Bol.com - Kleed: Ikea
Gadgets voor je camera
Als je een spiegelreflex camera hebt, zijn daar allemaal leuke gadgets voor te vragen! Een statief is heel handig als je veel bezig bent met bloggen of bijvoorbeeld groepfoto's maken. Een statief kost ongeveer twintig euro en een afstandbediening voor je camera ook twintig euro. 
Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen met deze blogpost! Wat staat er op jouw Sinterklaas-verlanglijstje? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. Hihi wat leuk zeg! Bij ons is het met Sinterklaas niet echt meer pakjes maar meer chocolade, sinterklaasventjes, appelsientjes enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke tips! Wij doen niet zoveel met Sinterklaas, maar wel met Kerst. Ik wou dat ik om een de camera Canon EOS 1100D kon vragen, haha :) Die gadgets lijken mij echt handig voor je camera!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend handige tips, heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet ook nooit wat ik moet vragen voor Sinterklaas. Toevallig heb ik gister een wishlist op mijn blog gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super handige tips! Gelukkig doen mijn famillie nog wel aan sinterklaas! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! Ik moet nog een lijstje maken dus bedankt voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah deze post is echt heel leuk! ik wist echt niet wat ik moest vragen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tips, wij vieren alleen geen Sinterklaas meer :( xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk :). Wij doen dit jaar voor het eerst geen Sinterklaas meer helaas. Maar we krijgen wel een geldbedrag, dus misschien koop ik alsnog wat leuks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke post! En super handig :) Ik vind het altijd zo lastig wat ik moet vragen dus schrijf ik altijd maar allemaal kleine dingentjes op ofzo haha. Ik vraag meestal een cd en eten haha. Ik hooou van sinterklaas :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Handige post! :) Ik ga dit jaar voor leuke dingetjes voor op m'n kamer en CD's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk lijstje. een afstandbediening voor je camera is super handig. Ik vier dit jaar niet echt sinterklaas. wij doen elk jaar oud hollandse spelletjes zoals sjoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke tips! Zelf ben ik nog een beetje aan het kijken wat ik ga vragen haha
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk lijstje, ik heb zelf zo'n leren rugzak met van die vakjes, echt een fijn ding, past veel in en nog fashionable ook! Zo'n remote voor je camera is ook handig, werkt ook heel fijn voor als je 's avonds fotografeert met lange sluitertijden.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!