12/29/2013

Best of 2013 | Do It Yourselfs

Do It Yourselfs vind ik hartstikke leuk om te doen, maar helaas heb ik er wat langer voor nodig dan normale blogposts. In 2013 heb ik er toch wel 10 geplaatst. In deze blogpost maak ik een overzichtje met mijn favorieten. Heb je vandaag dus niks te doen, doe dan één van mijn DIYs!

Friendship Bracelets vind ik er altijd super leuk uitzien en zoiets is natuurlijk een perfect cadeautje! Deze DIY is super simpel en je bent niet meer dan een half uur bezig. 


Vroeger had ik altijd een stijlboek waar ik plaatjes in plakte, en dit is ongeveer hetzelfde! Mijn boek is nog lang niet af en ik denk dat ik er deze vakantie weer verder mee ga. 


Deze DIY vind ik zelf echt heel erg leuk! Je hebt er ook niet zoveel stof voor nodig en zo'n hair bow is heel snel gemaakt. Heel erg leuk om je outfit mee af te maken.

Deze DIY deed ik aan het begin van het jaar, en mijn travel map hangt nog steeds in mijn kamer. Ondertussen heb ik er al heel wat punaises ingeprikt van waar ik heen wil en waar ik al ben geweest.

Er is heel vaak gezocht naar deze do it yourself op mijn blog! Kaarsen maken is helemaal niet moeilijk, maar duurt wel wat langer dan de andere DIYs uit deze blogpost. Het is heel leuk om te doen!

Deze DIY is wel heel toepasselijk voor deze tijd van het jaar. Aan het begin van 2013 maakte ik een memory jar en nu is hij gevuld met briefjes en herinneringen. Super leuk om dit te maken voor 2014 natuurlijk!

Welke do it yourself is jouw favoriet? Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. memory jar is erg leuk, ik ben zo benieuwd wat voor dingen ik heb opgeschreven :). De travelmap is ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk!! Ik vind memory jar echt het leukste!!
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! :) Ik vind je travel map nog steeds zo leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzichtje! Die travel map is zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzichtje, ik vind ze allemaal leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof!
  Vooral die memory jar en travelmap vind ik heel leuk, zoiets ga ik ook doen denk ik. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die Memory Jar is super leuk! Leuke DIY's allemaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. een stijlboek is leuk, ik vind de travel map ook een superleuk idee ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!