12/19/2013

Blogs | Mijn favoriete Scandinavische Blogs

Ik houd van Scandinavische Blogs! Ondanks dat ik geen Fins, Zweeds, Noors of Deens kan, vind ik ze toch leuk om te bekijken: de foto's zijn namelijk zo mooi en inspiratievol! Vandaag deel ik mijn drie favoriete blogs uit Scandinavië op mijn blog.

Maren Viks - Deze blog is van de Noorse Maren. Ze schrijft helaas alleen in het Noors, maar naar de foto's kijken vind ik al leuk genoeg. Haar foto's vind ik heel erg mooi! Ze post vooral veel foto's over eten, haar kamer en meer persoonlijke foto's. Haar kamer vind ik ook super leuk!Kenzas - De blog van Kenza zullen de meesten wel kennen, omdat het één van de bekendste Zweedse blogs is. Eerst keek ik nooit op Kenza's blog, maar sinds een paar maanden wel. Haar blog is super leuk! Haar kledingstijl is niet altijd iets voor mij, maar haar outfitfoto's zijn altijd super mooi.


Tinkerbella - Over de blog van de Zweedse Isabella schreef ik al eerder. Haar blog hoort zeker in dit rijtje thuis! Ook Isabella post veel outfits. Ik vind haar kledingstijl super leuk en haar foto's vind ik heel mooi en inspiratievol.


Dit zijn mijn drie favoriete Scandinavische Blogs! Kende jij deze blogs al? En wat zijn jouw favoriete Scandinavische blogs? Liefs, Janine.

16 opmerkingen:

 1. Jaa, Maren Viks en Tinkerbella zijn ook mijn grote favorieten! Maar mijn allergrootste favorieten zijn toch wel de blogs van de nichtjes Erica Mohn Kvam (http://l0ve.blogg.no/) en Aurora Mohn (http://auroramohn.blogg.no/). Heel leuk om te lezen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post! Ik vind het echt vreemd, maar Scandinavische blogs vind ik echt supergoed, die bekijk ik eigenlijk het liefst. Mijn favorieten zijn Marianna (http://mariannan.costume.fi/), Linda (http://www.mycosmo.fi/news/author/psilovefashion) en Carolina (http://www.fashionsquad.com/)
  Deze kende ik wel nog niet, dus leuk om er weer wat nieuwe bij te hebben ;-)

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke blogs, Ik ken ze ook! Ze hebben altijd van die mooie foto's! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke blogs! Ik volg zelf eigenlijk geen zweedse blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. coffeeworld.blogg.se is van een Zweedse vriendin van mij en vind ik zelf een heel leuke blog. Verder lingers.blogg.se, emmylinneas.se en sofiabystrom.blogg.se, die zijn ook erg inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kenza is sowieso mijn favoriete blog ooit :). En Maren Viks vind ik ook fantastisch. Die laatste ken ik wel, maar heb ik al een tijdje niet bekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maren volg ik geloof ik op instagram, mooie foto's heeft ze altijd! Ik ga de andere blogs eens bekijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg Maren ook altijd, ze maakt zulke mooie foto's en zelf is ze ook prachtig! Ik kan aardig Zweeds dus meestal kan ik haar artikelen ook wel lezen. :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh de laatste kende ik nog niet, zelf ben ik fan van Angelica blick, Linda Hallberg, Voe en Mariannan!
  Liefs, Ypie

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke meisjes! Ik vind scandinavische blogs altijd zo iets speciaals hebben :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die foto's van Maren zijn altijd zo mooi! De blog van Kenzas vind ik op de een of andere manier een beetje te commercieel, maar die van Tinkebella lijkt me heel leuk. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Maren is echt mijn favoriet! Volg haar al erg lang, ze maakt echt zulke mooie foto's! En haar kamer is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!