12/20/2013

Fashion | 3x Galajurkjes

Dit jaar heb ik geen kerst of nieuwjaarsgala, wat ik super jammer vind! De sfeer van zo'n gala vind ik super leuk, en natuurlijk ook de jurkjes! Galajurkjes vind ik er super mooi en chique, hieronder zie je er drie die ik heel erg mooi vind. De linker twee jurkjes komen van New Look en de rechter met leuke cut-outs van Forever 21? Heb jij wel een gala dit jaar (gehad)? Liefs, Janine. 
New Look - New Look - Forever 21

9 opmerkingen:

 1. Wij hebben helaas ook geen gala! Het eerste jurkje is trouwens echt prachtig, ik heb niks met cut outs. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke jurkjes! Ik heb ook geen gala dit jaar, echt jammer :( Ik vind die zwarte van de New Look denk ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze alledrie super! Ik zit niet meer op school, dus ook geen gala :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je geen gala meer hebt zeg.. ik heb er wel 1 en we mogen introducé's meenemen, zo leuk! Je kunt ook jurkjes voor andere gelegendheden kopen? De jurkjes hier zijn erg leuk, vooral de derde. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de laatste zo mooi! Maar ik heb echt van die kwabben dus dan is het niet zo mooi meer haha. Ik heb een leuk peplum jurkje besteld voor de feestdagen, gala's heb ik helaas niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat middelste jurkje ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!