12/11/2013

Fashion | 6 Basics in mijn Garderobe

Basics, kledingstukken waar ik niet meer zonder kan. Mijn lijstje is best voorspelbaar, maar ik vind het toch leuk om te delen. De meeste outfits van mij bestaan uit deze 'basic' kledingstukken, gecombineerd met andere items.

Skater skirts: ze staan leuk bij bijna elk topje en zien er vrouwelijker uit dan gewoon een spijkerbroek. Ook  vind ik broeken niet lekker zitten, daarom draag ik veel rokjes. Op dit moment draag ik het blauwe en fluwelen rokje heel vaak!
Primark - eBay

High waisted shorts: iets minder vrouwelijk dan skaterskirts, maar ook deze zitten zo fijn! Deze twee hieronder zijn mijn twee denim varianten: een blauwe en een zwarte. Ik heb ze beiden al meer dan een jaar maar ze behoren nog steeds tot mijn favoriete kledingstukken!

Levi's - H&M

White lace tops: Ik heb heel veel kanten tops in mijn kast hangen, omdat ze gewoon bij bijna alles passen! Heel veel outfits op mijn blog zijn ook met een kanten top erin, ondertussen heb ik er al een stuk of 5.  

H&M - H&M - V&D

Denim Blouses: deze draag ik iets minder, maar zijn ook super makkelijk te combineren. Daarnaast zijn ze ook lekker warm, zeker een pluspunt met deze temperaturen! Ik ben nog op zoek naar een wat langere denim blouse, om te kunnen dragen op leggings.

H&M - Primark
Jurkjes: Ik kan nooit genoeg jurkjes hebben, ik hou van jurkjes! Nu het buiten best koud is vind ik het fijn om een jurkje met een vest en laarzen te dragen, lekker simpel maar toch leuk. De twee die je hieronder ziet zijn beiden van H&M Divided.


Converse All Stars: Natuurlijk kunnen All Stars niet ontbreken in dit lijstje! Ondertussen heb ik alweer zes paar. Ik vind ze gewoon super leuk, ze staan bij bijna alles en zitten heerlijk. 

Converse All Stars
Dit zijn de 6 basics in mijn garderobe! Als jij 6 basics moest kiezen, welke items zou jij dan kiezen? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zien. Sowieso een goede spijkerbroek, een basic zwat truitje, sjaals?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie basics! die kanten topjes zijn heel mooi! ik zou dan een skater skirt, een zwarte jeans, All Stars en een simpel, wit shirt kiezen. Heel leuk artikel! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jurkjes!!!! Skater skirts vind ik ook erg mooi. zo jammer dat ze mij niet staan! Mijn basics zijn jurkjes, vesten blazers en andere jasjes..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie items, die kanten tops zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt altijd zulke leuke lace tops, terwijl ik echt nooit 'dé' leuke tegenkom haha. Hoe doe je dat toch? (;

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Ik zou dan kiezen voor skater skirts, jeans, shorts, truien en blazers denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. allemaal super mooie kleding :) je kan ook goed fotograferen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sinds ik skater skirts heb draag ik ze zo vaak, ze zijn zo fijn om te combineren en zo leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allemaal heel leuk, ik draag nooit rokjes of jurkjes maar zou het graag eens willen proberen. Je hebt echt een leuke kledingstyl <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te zien! Ik draag vaak skater skirts met een cropped trui :) zo'n fluwelen rokje vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke basics! Ik vind skater skirts heel leuk maar ik draag ze nog niet zo vaak. Mijn 6 favoriete basics zijn mijn clarks enkellaarsjes, spijkerbroeken, dikke vesten, all-stars, tops met een Amerikaanse high school print en gekleurde sokken hihi :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk artikel Janine! Heel leuk om te zien wat jouw basics zijn. Zelf draag ik bijna nooit rokjes eigenlijk, haha! Mijn basics zouden zijn: een zwarte broek, een spijkerbroek, een witte blouse, een spijkerjasje, een mooie blazer en zwarte laarsjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg leuk artikel! Mijn basics zijn toch wel: zwarte en grijze skinny jeans, warme maar leuke truien, effen hempjes en mijn spijkerjasje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waaah jij hebt zoveel leuke dingen in jouw kledingkast, love it all! Vooral de skaterskirts en lacetops, daar wil ik wel meer van :D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!