12/22/2013

Fashion | Outfits of the Week

Afgelopen week hield ik weer bij wat ik droeg, want meestal ben ik dat aan het einde van de week alweer vergeten. Ik vond het namelijk weer eens tijd voor een outfits of the week blogpost. Afgelopen week droeg ik veel bordeauxrood, mijn favoriete kleur voor de herfst!

Maandag droeg ik hetzelfde als op de bloggersmeeting! Het rokje vind ik nog steeds super leuk en ziet er misschien wat groot uit op de foto, maar dat is 'ie niet hoor. Daarbij droeg ik mijn allstars, want die zijn altijd goed! Bijna alles van deze outfit komt van de Primark.


 Dinsdag droeg ik mijn velvet rokje van eBay gecombineerd met mijn stipjes croptop van Primark. Omdat er vriendinnen van mijn moeder kwamen eten, gingen we 's avonds gourmetten. Heel lekker altijd, alleen jammer dat je kleding daarna gelijk in de was moet omdat 't zo stinkt!

Woensdag droeg ik mijn nieuwe favoriete jurkje naar school. Deze outfit is bijna hetzelfde als één van mijn kerstoutfits, maar ik vind eigenlijk dat dit wel kan naar school. Mijn jurkje en vest komen van Primark, schoenen van Converse.

Mijn outfit van donderdag was lekker casual: een trui met shorts en allstars. Mijn shorts komen van Chicnova, mijn trui van H&M en schoenen van Converse.

Vrijdag droeg ik hetzelfde als vrijdag. Ik vind deze outfit echt heel erg leuk! Vrijdagmiddag begon mijn kerstvakantie! Ik hoop hele leuke dingen te gaan doen deze vakantie, ik heb er zin in!

Mijn favoriete outfit van deze week is die van dinsdag! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

20 opmerkingen:

 1. Allemaal zo leuk, toch zijn de outfits van dinsdag en woensdag favoriet!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. *vrijdag droeg ik hetzelfde als woensdag
  Maar wel super leuke outfits! :)

  fijne vakantie

  Xxx roos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij toch een geweldige style:) Toffe outfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfits! Ik ben helemaal verliefd op het jurkje! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt verliefd op je outfit van dinsdag, maar de rest is natuurlijk ook super leuk. :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk om te zien :) Jurkjes en rokjes staan jou zo goed, echt heel erg leuk! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfits! Je hebt een hele gave stijl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind alle outfits heel erg leuk! Vooral het velvet rokje vind ik supermooi! Die staat ook nog hoog op mijn wishlist, hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke outfits, jij hebt echt zó'n leuke stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die van woensdag/vrijdag vind ik denk ik het leukst! Maar ze zijn allemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een leuke outfits! Ik ga ook gourmetten, met kerst, en ik heb een nieuw jurk met nepleren stukken (waarvan ik niet weet of het goed in de was kan), dus ik doe maar mijn andere kerstjurkje aan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te zien, ik vind ze allemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "Vrijdag droeg ik hetzelfde als vrijdag" haha, misschien eventjes veranderen? Ze zien er wel super leuk uit verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind alle outfits geweldig! En All Stars for the win haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke outfits! Ik vind het jurkje van de primark heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!