12/18/2013

Meeting | Sinterklaas vieren met bloggers (foto's & filmpje!)

Zoals ik al eerder vertelde had ik zondag een enorm leuke meeting! Samen met Jaimie, Veere, Emmy, Veronique, Romy, Janne, Maxine, Flo, Sara en Eve vierde ik namelijk Sinterklaas. We hadden lootjes getrokken en ik heb cadeautjes gekocht voor Romy en ik kreeg cadeautjes van Emmy. Super leuk! Hieronder zie je het filmpje gemaakt door Janne, ik heb zelf ook gefilmd maar helaas niet genoeg voor een filmpje. Dit filmpje geeft een goed beeld van de dag!
Met z'n allen toekijken terwijl er outfitfoto's worden gemaakt van Jaimie!

Me - Emmy - Veere - Romy - Veronique - Flo - Sara - Eve - Maxine - Jaimie - Janne
Het was echt een hele gezellige dag! Ben jij ooit wel eens naar een meeting geweest? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Nee, ik ben nog nooit naar een meeting geweest, maar ik heb nu op bijna al jullie blogs al foto's en filmpjes gezien en dat ziet er zo gezellig uit! Jullie zijn volgens mij best een hechte groep bloggers, leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er uit als een hele gezellige dag! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk, ik ben nog nooit naar een meeting geweest maar het lijkt me heel gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, ziet er echt heel leuk en gezellig uit!!
  groetjes
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat een leuk fimpje! Het was zo gezellig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk filmpje en leuke eindfoto!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er zo gezellig uit allemaal! Echt leuk lijkt me dat zo'n meeting!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was zo'n leuke en gezellige dag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs leuk filmpje, ziet er echt heel gezellig uit allemaal! Ik ben nog nooit naar een bloggersmeeting geweest, maar zou heel graag naar zoiets naartoe willen hihi! Erg leuke foto's (vooral de laatste vind ik heel leuk), zag er uit als een gezellige dag!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk zeg, lijkt mij echt supertof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er super gezellig uit! Hartstikke leuke meiden ook allemaal! :) Ik ben nog nooit naar een meeting geweest.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!