12/10/2013

Ordered | Front Row Shop

Ik kon het weer niet laten en heb weer eens iets besteld, namelijk deze twee tops van Front Row Shop. Kanten tops heb je nooit genoeg, ik heb al helemaal in mijn hoofd hoe ik ze ga combineren! Verder heb ik afgelopen weekend ook Doc Martens besteld bij Asos, ik kan niet wachten tot ze binnen zijn. Wat vind jij van mijn bestelling? Liefs, Janine.


9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aankopen, ik ben benieuwd naar je outfits ermee! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar je Dr Martens!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn gaaf zeg! Ik ben benieuwd naar je doc martens. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tops! Welke kleur Dr Martens heb je gekozen? Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Kleding heb je nooit genoeg tochhh ? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vriendin heeft Docs en ze zijn supervet! Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie items! Ik zou ze zo allebei gekocht kunnen hebben! :)

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!