12/15/2013

Personal | My Life in Pictures (December #1)

Omdat ik steeds meer foto's heb voor de my life in pictures blogpost, heb ik besloten om twee keer per maand zo'n blogpost te maken! De eerste twee weken van december bestonden uit Sinterklaas vieren, een schoolfeest en heel veel chocoladeletters.
Mijn december begon met een bezoekje naar de bioscoop, voor Catching Fire! Ik heb alledrie de boeken gelezen van de Hongerspelen, en het tweede boek (Catching Fire dus), was mijn favoriet. Ik verwachtte van de film dus best veel, maar mijn verwachtingen waren zeker waar. Wat een super toffe film!

Donderdag 5 december was het natuurlijk Pakjesavond, dus ik was eerder uit van school! Ik wilde eigenlijk outfitfoto's maken, maar het waaide keihard. Dus ging ik naar de stad voor wat laatste sint cadeautjes!

Thuis heb ik pakjesavond niet gevierd op 5 december, maar er lagen wel wat chocolade letters!

Nom nom nom!

Vrijdag vierde ik Sinterklaas met Bo! Ik gaf haar een tosti ijzer en de olifanten knuffel die je op de tweede foto ziet. Van haar kreeg ik kerstboom lampjes en een stolp, super leuk!

 Hier zie je de lichtjes! Ik heb ze boven m'n bed gehangen, ik vind het er super schattig uit zien.

 De volgende dag ging ik met mijn moeder naar Zoetermeer voor wat andere sinterklaas cadeautjes, de Primark en chocoladeletters in de aanbieding bij Hema.

's Avonds deed ik het sinterklaasspel met vriendinnen, wat heel gezellig was! Ik heb er helaas geen foto's van.

Na mijn uilenverslaving begin ik een lichte obsessie te krijgen met herten. Ze zijn zo schattig!


Zondag ging ik Sinterklaas vieren met m'n familie in Breda met surprises. Ik droeg mijn nieuwe legging van Primark.

Met Lysanne, mijn nicht! Ik moest een surprise maken voor mijn vader, en ik kreeg een surprise gemaakt door mijn oom. Drie keer raden wat het was... een kledingkast!

Cluedo!

Woensdag middag kwamen mijn nieuwe schoenen binnen. Omdat ze van leer zijn moet ik ze inlopen, maar tot nu toe heb ik er nog geen blaren aan over gehouden.

Voor Sinterklaas kreeg ik deze mega mok van Blond, ik vind 'm heel erg leuk! Misschien dat ik nog een blogpost maak met alles wat ik heb gekregen voor Sinterklaas.

En vrijdagavond had ik een schoolfeest! Het was heel erg leuk, alleen wel jammer van al het bier in m'n haar van andere mensen, haha. Deze foto is gemaakt voordat we er heen gingen!

Vandaag ga ik op naar Janne's huis, Sinterklaas vieren met bloggers! Verder moet ik ook nog heel wat verslagen schrijven voor school, dus misschien dat ik dat wel in de trein doe. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in (alleen niet alle verslagen voor school). Wat doe jij vandaag? Liefs, Janine.

18 opmerkingen:

 1. Leuke foto's om te zien en maak er een leuke dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! :) Ik heb laatst het eerste deel van the Hunger Games gekeken, omdat ik deze nog niet eens gezien had haha! Ik ben nu heel benieuwd naar het tweede deel. En: tot straks!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's zeg en wauw, al die chocolade letters! Ik heb er dit jaar geen een gehad, toch wel spijt dat ik niks heb gekocht, haha! Ik denk dat ik The Hunger Gamers ook maar eens ga kijken, klinkt al veel belovend zo te horen! Heel veel plezier straks! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om al die foto's te zien. Je hebt in ieder geval goed Sinterklaas gevierd, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa catching fire is goed, hij was echt heel leuk :) en WOW al die chocoladeletters, jullie kunnen nog wel even vooruit gok ik haha! & je bloemenlegging en doc martens zijn heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke foto's! Ik ga ook de boeken lezen van the hunger games. Heel veel plezier vandaag bij Janne! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Veel plezier vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Tof dat je Dr. Martens hebt, ik heb ze zelf ook haha :) Heel veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke foto's, wat veel chocoladeletters zeg.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je een onwijs leuke outfit aan op de tweede foto.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te zien! :) Catching Fire was gaaf hè? Het was ook mijn favoriete boek en de film was ZO VET! Ben nu al zo benieuwd naar deel 3 die in 2 delen wordt verfilmd, yay:) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke photo diary! Waar is dat schattige kerstboompje van die op de foto staat met je hertje? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's, dat fluwelen rokje is heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk allemaal! En ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad :).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mogen jullie bier drinken op een schoolfeest..?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!