12/01/2013

Personal | My life in Pictures: November

Vandaag is de maand december alweer begonnen! Ik heb ontzettend veel zin in de feestdagen en kerstvakantie, maar eigenlijk niet zo in sneeuw en kou... Maar goed, eerst is het tijd voor de my life in pictures van november! Deze maand had ik proefwerkweek, ben ik twee keer naar de Primark geweest en maakte ik heel veel foto's van eten...

De maand begon met een bezoekje aan de Primark! Op de mannenafdeling kwamen mijn moeder en ik deze rare kerstbrillen tegen, waarvan ik er drie heb gekocht voor de kerstkaart.


Bij de sieraden kwam ik ook heel veel kerst oorbellen tegen! Super leuk dat Primark er zoveel mee heeft, vooral de kerstboompjes vind ik grappig, al denk ik niet dat ik ze zelf zou dragen.

Bij de Dirx drogist kocht ik Maybelline Baby Lips! Ik kan niet zeggen dat dit een hele goede lipbalsem is, maar hij ruikt lekker en geeft een leuk kleurtje af.

Op een maandag ontving ik een pakketje van Sensational Home. Over de waxtarts schreef ik een review, Macintosh Spice is mijn favoriete geur!

Mijn school is heel dicht bij de Starbucks en daardoor is het heel verleidelijk om in een tussenuur daar iets te gaan drinken. Dat deed ik dus ook twee keer deze maand. De eerste keer nam ik een caramel hot chocolate!

En toen was het toetsweek! In de toetsweek doe ik altijd dingen waar ik normaal geen tijd voor neem, zoals nagels lakken. Dit is Go Ginza van Essie.

Ik geloof dat ik minstens een halve zak chocolade kruidnoten heb gegeten tijdens het leren: ik wil eigenlijk een voorraad inslaan zodat ik ze nog heb als de sint alweer het land uit is.

 Vorig jaar kreeg ik dit kerstboompje van de Hema van mijn moeder, en nu kan ik 'm eindelijk neerzetten!

 Dit mobielhoesje bestelde ik op eBay en kwam dus ook deze maand binnen! Ik vind 'm super leuk en zeker voor de prijs die ik ervoor betaalt heb (0,99$!).

 De enige dag dit jaar dat ik een lange spijkerbroek droeg was op de woensdag van de toetsweek, en ik maakte gelijk iets kapot aan deze broek..

 's Middags kwam mijn eBay pakketje binnen! Hierin zat mijn velvet rokje.

's Avonds ging ik met Bo naar de Kruidvat voor de 1+1 gratis actie, en ik kocht ook een chocoladeletter.

 De tweede keer Starbucks deze maand! Ik nam strawberries & cream, omdat deze niet naar koffie smaakt is dit mijn favoriete Starbucks drankje. Mijn naam werd geschreven als Julina en die van Elieska als Elishka. Huh?
 Het was weer tijd voor een neusstrip van de Action. Voor mensen die niet weten wat dit is ziet het er uit als een grote pleister op mijn neus, alsof ik mijn neus heb gebroken ofzo.

 Afgelopen dinsdag ging ik met Lucie naar de Primark in Zoetermeer! Omdat we met de bus gingen, kwamen we van de andere kant aan dan je normaal aankomt. De Primark ziet er super groot uit!

 Fluffy sneewman en rendier vesten!

 Omdat het het einde van de toetsweek was, gingen we dus shoppen, maar ook naar Bagels & Beans. De Tuna Melt bagel blijft mijn favoriete bagel!

 Afgelopen vrijdag droeg ik deze outfit, maar dan met all stars. Ik moet m'n creepers nog inlopen namelijk!

Gister was sinterklaas langs geweest!

Dat waren al mijn foto's van november! Ik heb heel veel zin in december, ik ga in totaal drie of vier keer Sinterklaas vieren. Ook heb ik veel zin in kerst en oud en nieuw! Waar kijk jij het meest naar uit in december? Liefs, Janine.

21 opmerkingen:

 1. Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen! Superleuke foto's heb je weer gemaakt. En ahh, ik moet moet moet naar de Primark in Zoetermeer, haha (en ahh, ik keek net en het is maar 1:02 reizen voor mij haha). Ik vind de outfit met de broek trouwens echt onwijs leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto's zijn zo leuk! Die kerst sieraden zijn schattig haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke fotos´s! Ik ga gelijk naar beneden voor een cappuccino (we hebben helaas nog geen kruidnootjes, bizar dat dat volgende week alweer is. Mijn moeder wil 6 december de kerstboom in huis, voor mijn gevoel is de zomervakantie pas net voorbij!)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien, die foto met de neusstrip is echt grappig, haha! Ik vind je lichtpaarse nagellak echt mooi, ik bedenk me opeens dat ik zelf ook zo'n soort kleur heb :) Ik heb precies dezelfde Baby Lips en hij ruikt zoooo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk allemaal! Ik wil ook naar de primark haha. En je ziet er altijd super leuk uit! Die broek staat je erg goed. Ik draag juist alleen maar broeken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's, vooral die eerste haha. Ik ben trouwens wel benieuwd waarvoor die neusstrip is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! :D Die neusstrip is voor verstopte poriën op m'n neus (klinkt heel vies haha), ik doe eigenlijk zo'n neusstrip op m'n neus als ie niet meer egaal is. Je kunt ze kopen bij de action en werken heel fijn!

   Verwijderen
 7. Hele leuke foto's! Ik zou ook wel willen dat mijn school dichtbij de StarBucks ligt..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw hele leuke foto's!
  en wat een mooi figuurtje heb je toch ook!
  ik vind die kaarsen die je moet smelten zo lekker

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke foto's! Die Starbucks caramel hot chocolate ziet er zo lekker uit, dat essie lakje is echt mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke foto's allemaal! Dat kerstboompje op je kamer is schattig. En chocoladepepernoten zijn gewoon goddelijk :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat cool van die Primark oorbellen! Damn ik heb geen gaatjes =[! Echt mijn angst voor naalden vind ik bloed irritant. Ik wou dat ik ervan hield om geprikt te worden xD. Je weet niet half hoe vervelend het voor me is als ik altijd langs de oorbellen afdeling loop xD! Gaaf dat jouw school dichtbij de Starbucks zit! Mijn school zat redelijk dichtbij de Mac, maar echt tijd om rustig te genieten hadden we niet dus dat is wel jammer. Plus jullie hebben Starbucks! Dat is veel gaver! En indeed, wat is een neusstrip en waarvoor heb je het nodig haha?? Leuk dat Sinterklaas in elk geval nog langskwam haha!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Katy! :) Wat jammer dat je geen gaatjes hebt! Maar bij mij was gaatjes schieten niet met een naald, maar met een soort niet apparaat haha. Mijn school zit ook vlak bij de Mac en Burger King, gewoon dicht bij het centraal station en de stad! :)
   Die neusstrip is voor verstopte poriën op m'n neus, als ik er een neusstrip voor een kwartier op plak is dat weer weg! :D

   Verwijderen
 12. Super leuke foto`s! Die wax melts lijken me zo lekker. Ik heb ook heel erg veel zin om weer eens naar de Primark te gaan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo leuk om te zien dit! Die vesten van de Primark zijn echt geweldig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aaah waaauw die outfit met je creepers en floral short ('t is een broekje toch, geen rokje?) is zoo gaaf :D & mascintosh spice lijkt mij ook een erg lekkere geur, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke foto's, die caramel hot chocolate lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!