12/30/2013

Travel | Londen!

Al bijna drie jaar staat Londen bovenaan mijn travel wishlist en in 2014 ga ik er heen! In de meivakantie gaan we een week naar een huisje vlak bij Canterbury, en natuurlijk gaan we ook een paar dagen naar Londen. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in en daarom besloot ik alvast wat foto's en activiteiten op te zoeken.

Londen - Natuurlijk gaan we naar Londen zelf! Ik ben heel benieuwd naar de Big Ben, London Eye en nog veel meer. Camden lijkt me heel erg leuk, en natuurlijk kunnen de rode bussen en telefooncellen niet ontbreken. 


Harry Potter Studios & Platform 9 ¾ - Als je Engelse Youtubers volgt, heb je vast wel eens gehoord van de Harry Potter Studios vlak bij Londen. Dit is een soort museum, helemaal over Harry Potter. Ik vind de Harry Potter films super leuk en mijn zusje is er helemaal gek van, hier gaan we dus zeker heen! Platform 9 ¾ is in Londen zelf, op het station. Hier zie je Harry's karretje half in de muur.  

Canterbury - Ons huisje is hier vlakbij, dus natuurlijk gaan we ook hierheen! Op tumblr en google vond ik vooral veel plaatjes van de kathedraal, die er super mooi uitziet!

Ookal is het pas in mei, ik heb super veel zin in de meivakantie! Ben jij wel eens in Londen of Canterbury geweest en wat vond je ervan? Liefs, Janine

24 opmerkingen:

 1. Wauw heerlijk vooruitzicht, proost! Op een mooi 2014 <3 Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk dat je naar londen gaat! Ik ben een keer met school geweest, en een week geleden ben ik er nog geweest. In de kerstsfeer, londen is erg leuk! Vooral de winkelstraat daar (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Londen! Daar wil ik ook echt weer naartoe:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke vooruitzichten!
  Londen is een heel leuke stad, ben er al 4 keer geweest. Wel een beetje uitkijken naar de wisselkoers, want als je gaat shoppen zijn sommige dingen goedkoper (lush bijvoorbeeld) en andere dan weer duurder dan bij ons. Canterbury ben ik ook geweest toen ik klein was, maar daar weet ik zelf niet meer zoveel van. Moet ik dus ook nog eens naartoe!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat leuk! Zowel Londen als Canterbury (mijn vader zingt vaak in die kathedraal met z'n koor hihi) vind ik echt heel mooi! Veel plezier alvast, al duurt het nog even haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Canterbury zou ik ook wel eens willen bezoeken! Ik zou sowieso wel wat meer van Engeland willen zien :D ik ben zelf al 2x in Londen geweest :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah super leuk dat je gaat! :) *jaloers* haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk dat je naar de Harry Potter Studios gaat! Ik ben een keertje in Londen geweest, zo'n mooie stad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kon ik ook maar weer naar londen.. zoveel goeie herrineringen aan, voornamelijk aan camden en aan canderburry, waar heel awesome mensjes rond lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk dat je naar Londen gaat. Ik ben er ook eens geweest, heel erg mooi vond ik het. Alvast veel plezier! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil ook naar de Harry Potter Studios!!! Ik ben twee keer naar Engeland geweest met school: een keer in Kent (zelfde streek als Canterbury dus) en een keer vlak onder Londen en die keer hebben we ook een tussenstop bij Canterbury gemaakt. De kathedraal was wel mooi ja, verder heb ik alleen maar winkels gezien :') Toen ik de derde keer in Londen was afgelopen zomer ben ik ook naar Camden geweest en dat was inderdaad erg leuk om doorheen te lopen! Heel veel plezier alvast :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je naar Londen gaat! Ik ben dit jaar twee keer een week in Londen geweest en het is zeker een toffe stad. (:
  Perron 9 3/4 is best tof om te zien, maar in vakantietijd staat er een enorme rij dus dan kun je het beste aan het begin van de dag gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo gaaf dat je naar Londen gaat!! Ik ga de week voor de voorjaarsvakantie met school naar Cambridge en dan hopelijk ook nog een dag naar Londen. Daar heb ik zoveel zin in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk Janine! Ik ben in de zomervakantie naar Londen geweest en het is heel leuk,!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk dat je naar Londen en Canterbury gaat!
  Ik ben er 2 jaar geleden ook geweest met school en dat was toen heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waah, Engeland is zo tof! (Of tenminste, dat vond ik dan!) Ik ben met school ná de meivakantie geweest. Erg gezellig! De Kathedraal is mooi, maar als er een boekje, pennetje en een opdracht in je hand wordt gedouwd, zie je daar snel van af. (De plek waar de Kathedraal zich bevindt, is heeel mooi! Dichtbij, in de stad, zit 'Onepoundshop'. Briljant. Soort Action, zeker even heen gaan, als je klaar bent met cultuur snuiven, haha!) Dat van Harry Potter ziet er zo gaaf uit! Oehh, jaloeers! Heel veel plezier (alvast)! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat ontzettend gaaf.! ♥ ben jaloers op jou ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben al verschillende keren in Canterbury geweest. Er zijn niet zoveel bezienswaardigheden buiten de Kathedraal dan. Het is een gezellig, klein stadje waar je goed kan winkelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. London is zoo mooi! Ik weet zeker dat je het leuk gaat hebben, ik heb al besloten er te gaan wonen haha! Happy New Year! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Londen is super! Ik ben er jaren geleden voor een korte trip geweest en had 't geweldig naar m'n zin!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat superleuk dat je daar in mei heengaat, het zijn twee hele leuke steden! Canterbury is de kathedraal inderdaad erg mooi, enorm groot en mooie architectuur. En londen zelf is natuurlijk hartstikke leuk, veel typische toeristische attracties als de big ben en londen eye, maar ook de iets minder toeristische plekken als nothing hill en camden zijn leuk! En zelf vind ik gewoon de verschillende soorten mensen die je in zo'n grote stad ziet leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik wil ook al heel erg lang eens naar Londen. Wij gaan waarschijnlijk in de zomervakantie. Canterbury is een leuk stadje om te winkelen, heel erg gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!