12/13/2013

Wishlist | Christmas Wishes

Bij mij thuis vieren we Sinterklaas veel uitgebreider met cadeaus dan kerst. Maar vorig jaar kreeg ik toch een cadeautje! En of ik nou iets krijg of niet, wishlists maken kan altijd. Op mijn wishlist staat een dvd van seizoen 3 van Rizzoli & Isles, maar eigenlijk wil ik seizoen 1, 2 en 3. In Nederland is seizoen 1 al dertig euro, op Amazon heb je drie seizoenen voor €40! Ook het boek Q&A a day lijkt me super leuk, en het handigst is natuurlijk om er in het nieuwe jaar mee te beginnen. Tenslotte een Essie nagellakje van de kerstcollectie, deze vind ik super mooi! Wat staat er op jouw kerst wishlist? Liefs, Janine.


9 opmerkingen:

 1. Die nagellakjes zijn nice! Op mijn kerst wishlist staat mijn crush haha :p
  Maar als 'backup' zou ik heeeeeeeeel graag Dr. Martens willen, dat is eigenlijk het enige (naast mijn crush haha) ^^

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaaa dat q&a boek,
  en de andere twee ook <3
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie wishlist! Die nagellakjes zijn ook zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Wij vieren geen kerstmis .. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dat q&a boekje al een tijdje, hij is echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat Q&A boek lijkt me echt heel leuk!
  Alleen ik weet nu al dat ik het nooit 5 jaar vol ga houden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je wishlist is superleuk! Ik heb eigenlijk alles al wat ik wil, ik heb namelijk net een nieuw bed gekocht maar toch heb ik een aantal items ook op mijn wishlist gezet een paar posts terug hihi :) De nagellakjes van Essie zijn inderdaad prachtig en het Q&A boek lijkt me tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!