1/01/2014

Fashion | 2013 in Outfits

 Happy new year! Ik wens iedereen een geweldig, gezond en super leuk 2014 toe! Toch wil ik graag nog even terugkijken naar het afgelopen jaar, namelijk naar al mijn outfits. Dit zijn er in totaal wel 73! Ik heb een overzichtje gemaakt van al mijn outfits, dus pak een overgebleven oliebol erbij en kijk mee!
Zelf vind ik dat mijn stijl niet zoveel is veranderd, meer ontwikkeld! Ook is mijn haar een heel stuk gegroeid: zeker als je januari en december naast elkaar zet! Ik heb natuurlijk een paar favoriete outfits hiertussen zitten, vooral de outfits van de lente en zomer vind ik leuk, omdat dat mijn favoriete seizoenen zijn. Welke outfit is jouw favoriet? Happy new year! Liefs, Janine.

27 opmerkingen:

 1. Wauw, allemaal zijn het leuke outfits, maar mijn favorieten zijn van januari outfit nummer 2, van februari outfit nummer 3, van maart outfit nummer 2, van april outfit nummer 6, van mei outfit nummer 8, van juli outfit nummer 1, van augustus outfit nummer 4, van september outfit nummer 2, van oktober outfit nummer 3, van november outfit nummer 3 en 4 en van december is mijn favoriet outfit nummer 6! Haha, heel rijtje gemaakt, maar eigenlijk zijn al jouw outfits superleuk en inspirerend! Superleuk artikel en voor jou ook gelukkig nieuwjaar!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk zo'n rijtje! Ik heb op m'n mobiel je comment erbij gehouden en toen gekeken naar de outfits op m'n laptop. Super leuk om te zien wat jouw favorieten te zijn! Gelukkig nieuwjaar <3

   Verwijderen
 2. Wow, wat een hoop outfits! Ik vind jouw stijl echt heel tof, ik vind echt heel veel outfits super mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je outfits allemaal echt ontzettend leuk! Ik denk dat ik je September-outfits het allertofst vind. Maar eigenlijk vind ik alles tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind al jouw outfits altijd erg mooi! Ik hoop dat je in 2014 ook weer heel veel outfits gaat plaatsen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzichtje! Ik vind jou outfits er altijd zo leuk uit zien! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk om te zien! Je hebt een ontzettend leuke stijl. Op een of andere manier is er in de loop van dit jaar wat veranderd in je gezicht, je bent volwassener geworden. Dat zie je ook op de manier hoe je kijkt. Dit is niet gemeen bedoeld hoor, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig nieuwjaar! heel leuk om zo'n overzicht te zien! Augustus is mijn favoriete maand:)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je stijl echt heel leuk! Je juni/juli/augustus outfits vind ik denk het leukst.
  xxSophie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Happy newyear!! Wat leuk om zo terug te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk om alle outfits zo naast elkaar te zien! Ik vind je stijl echt ontzettend tof. Vooral de heerlijk zomerse outfits van juli en augustus zijn super leuk! :) Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfits allemaal! Ik vind het altijd heel leuk om dit soort post te bekijken!
  Gelukkig 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's! Je hebt echt een ontzettend leuke stijl en jurkjes en rokjes staan jou zo goed :) Gelukkig nieuwjaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauuw, je kledingstijl is zo leuk haha! Ik zie nu dat ik jou al volg sinds Juni, omdat ik vanaf daar je outfits herken. Je zomer outfits vind ik persoonlijk het leukste, zo kleurrijk! Jurkjes staan jou heel leuk . Ik wens jou een fijn 2014 toe Janine! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je toch een leuke style, er zitten super mooie outfits tussen! Gelukkig Nieuwjaar:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuke outfits Janien! Gelukkig nieuwjaar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat veel outfit posts! :) Ze zijn allemaal heel leuk en ik hoop dat je dit zo blijft doen in 2014. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te zien!! Je hebt veel bereikt in een jaar, je hebt een super bekende blog nu, echt super leuk! Ik vind je outfits heel leuk allemaal, ik ga binnenkort denk ik die 3d rozen trui bestellen :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Echt heel leuk om allemaal ze allemaal op een rijtje te zien! Ze zijn echt heel mooi allemaal en ik ben benieuwd naar 2014 (: Gelukkig nieuwjaar!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. die van november met je velvet rokje is supersuper leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel erg leuk, ik vind outfit overzichten altijd zo leuk om te zien!
  Mijn favorieten zijn juist wat meer de herfst en winter outfits, grappig haha! Januari nr1 & nr3, mei nr6, september nr12 (12 in één maand? wow!) en november nr4! Lekker veel neutrale en natuurlijke kleuren en niet te vergeten bordeaux :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk gedaan! Echt leuke items heb je:)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuk om allemaal terug te zien! Mijn favoriet is die met de witte crochet top, zalmroze rokje en beige wedges. Super mooi!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De eerste van juli en september zijn mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk om terug te zien! Ik vind de meesten wel leuk eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!