1/14/2014

Fashion | Favorite Rings

Ik draag niet elke dag een ring, maar als ik er eentje draag ga ik meestal voor één van mijn favorieten. Ik heb mijn favoriete ringen bij elkaar gezocht (die slingeren altijd door het huis), en vandaag deel ik ze in deze blogpost! Ik heb acht favoriete ringen, waarvan vier gouden/bronzen en vier zilveren. Ze zijn natuurlijk niet van echt zilver en goud, ik houd het bij budget-proof sieraden. 

Van deze vier ringen draag ik het veertje en de vierde ring het vaakst. Ze passen heel goed bij elkaar! De linker ring is eigenlijk ietsjes te groot, maar dat neem ik voor lief omdat 'ie me maar €1 kostte. 
Claires - Gift - Primark - H&M
Vooral bij mijn zilveren ringen is te zien dat ik houd van ringen met een mooie steen erin. De ring met de uil heb ik al heel lang en draag ik af en toe, en de andere ringen heb ik nog niet zo lang. Vooral de derde draag ik veel!
Brandy Melville - Action - Brandy Melville - Six
Wat vind jij van mijn favorieten ringen, en welke van deze acht is jouw favoriet? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. Erg leuke ringen!! Ik vind ze eigenlijk allemaal heel leuk! Maar ik denk dat ik de ring met de turquoise steen, het veertje en de gevlochten achtige het leukste vind. :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Leuke ringen! Ik ben zelf dol op ringen en heb er onderhand dus ook aardig wat! Ik vind de ring met de veer en met de blauwe steen het leukst!x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie collectie ringen heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke ringen, die ring met die veer is zooo cute hihi! Je brandy ringen zijn ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige ringen, vooral die met die grote stenen vind ik heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, leuke ringen! Dat pluimpje is mijn favoriet.
  Ik draag jammer genoeg niet zoveel ringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke ringen! :) Ik ben dol op ringen, heb er nu ook weer vier om haha. Je nieuwe ringetjes van Brandy Melville vind ik absoluut het leukst! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke ringen! Vooral die met dat blauwe steentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie ringetjes! Vooral de 2 middelste op de tweede foto vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke ringen! Echt heel mooie :) Ik draag nooit ringen omdat ik het altijd gek vind staan maar dat komt denk ik gewoon omdat ik er niet aan gewend ben haha. Die van de Brandy Melville vind ik nog steeds zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind die met die witte / doorzichtige steen erg mooi! De rest is ook leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige ringen! Ik had ook zo'n 'blaadjes/veren' ring maar ben hem verloren.. Zo jammer! Ik vind die met het zwarte steentje ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de verenring en de ring met het strikje heel leuk! De verenring heb ik zelf ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Niet mijn smaak, maar wel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!