1/08/2014

Fashion | Primark Spring/Summer favorites

Het leuke aan januari is dat langzaamaan al de kledingcollecties voor de lente in de winkels komt. Wintercollecties vind ik meestal niet leuk, ik verlang altijd naar de lente. Primark komt met een lente en zomer collectie en ik heb nu al wat favorieten, die ik graag deel op mijn blog. Primark is sowieso één van mijn favoriete winkels, en deze collectie vind ik super leuk!

Ik heb al drie kledingstukken met madeliefjes print, maar ik blijf het zo'n leuke print vinden! Deze rugtas, zonnebril en jurk vind ik geweldig! Ik hoop dat deze items ook verkocht zullen worden in de Nederlandse Primark vestigingen. Ook veel te zien in de voorjaarscollectie: dunne truien met 'California' of 'Beverly Hills' erop. De jumpsuit ernaast vind ik ook erg leuk, ik heb alleen geen idee of mij deze zou staan.

En als laatste zag ik veel tropische printjes, zoals palmbomen, flamingo's en ananassen. Heerlijk zomers! De canvas tas vind ik erg leuk, omdat ik flamingo's zulke leuke beesten vind! Ook de sandaaltjes en de zonnebril lijken mij erg leuk voor de zomer.

Van mij mag de lente maar weer snel komen, en deze Primark collectie ook! Wat vind jij van deze items? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Leuke items! En inderdaad, madeliefjesprint is zo leuk :) dat jurkje vind ik echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die canvas tas is zo leuk! Hele mooie favorieten maar ik kan nu echt niet meer wachten tot de lente/zomer!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die bloemetjes rugzak is echt tof.. kan ook niet wachten tot de lente, al moet de winter helaas nog beginnen :(
  Liefs, Rhoda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh dat jurkje met daisies is zo lief! en die witte schoenen oook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste items zijn super!! Die laatste zonnebril is ook heel gaaf... Binnenkort een tripje naar de primark, denk ik haha!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh wat een toffe dingen, vooral die met madeliefjesprint vind ik echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAUW!
  Jij bent er ook al heel snel bij!
  Maar ik vind het wel heel leuk om te lezen!
  Het brengt direct wat meer zonnestralen en licht in mijn leven! ;)
  Ik vind de spulletjes met de madeliefjes echt helemaal de max!
  Ik vind het altijd zo leuk om te winkelen in Primark omdat ze altijd zo een leuke spulletjes hebben!

  groetjes
  Emma
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. omg ik vind die jumpsuit echt geweldig! En die brillen zijn erg leuk <3 Ik ben vorige week nog bij de Primark geweest maar helaas hadden ze in Almere nog geen nieuwe collectie :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die playsuit is zoooo leuk! En dat jurkje met madeliefjes is ook echt schattig!

  XX Sonja
  www.redsonjafashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow gave items, ik vind de madeliefjes rugzak super tof!

  reachingforpomegranates.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Niet echt mijn smaak, vooral de bloemenprint niet :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!