1/11/2014

New in | Ikea Geurkaarsen

Ik houd niet alleen van ikea vanwege de daimtaart, dekbedovertrekken en leuke meubels: ik houd ook van de Ikea geurkaarsen! Aan het begin van de kerstvakantie ging ik met mijn moeder naar de Ikea in Delft, waar het heerlijk rustig was! Ik kocht er twee nieuwe geurkaarsen.


Bijna al mijn geurkaarsen hebben een mierzoete geur, vandaar dat ik op zoek ging naar geurkaarsen met een iets frissere geur. Deze twee zijn perfect! De blauwe geurkaars ruikt een beetje tropisch. Voor deze kaars betaalde ik maar €2. Ik ben er nog steeds niet achter waarnaar de rechter kaars ruikt, in ieder geval niet naar hout, zoals het plaatje. Wel heel lekker, en voor €0,50 nam ik deze mee.


Ik vind dat je nooit genoeg geurkaarsen kan hebben! Bij Ikea hebben ze weer een hoop nieuwe in het assortiment, dus als je op zoek bent naar fijne geurkaarsen zou ik daar even gaan kijken. Heb jij veel geurkaarsen? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. Ik ben ook dol op geurkaarsen, vooral de geur White Tea, maar hij is bijna nergens te krijgen of heel duur.
  Voorheen hadden ze die bij Action, maar sinds kort niet meer, jammer, maar ik blijf zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De linker kaars zag ik ook een week geleden bij de Ikea! Hij ruikt zó lekker! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt benieuwd naar de geur van de rechter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijken mij heerlijk! Ik heb twee dezelfde geurkaarsen van de IKEA en die staan nu op mijn kast waar mijn tv staat, hihi :) Ze ruiken echt heerlijk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op de Ikea geurkaarsen! Ik neem altijd de rode, met de bessen geur!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze lijken me erg lekker. Ik hoop dat ik over een tijdje ook weer eens naar de Ikea kan! Dan neem ik zeker een aantal geurkaarsen mee!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die rechter kaars had ik geroken in de Ikea en kon ook niet echt plaatsen waar die nou naar ruikt haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook geurkaarsen van de IKEA. super lekkere geuren! En nog bedankt voor je reactie van gisteren, beter laat dan nooit toch! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die linker kaars heb ik ook, maar dan de roze variant. Die ruikt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geurkaarsen zijn zo fijn! Ik heb er nu een met bessengeur en hiervoor een met koekjes.. zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's! En geurkaarsen, hmmm ik kan er geen genoeg van krijgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mmm geurkaarsen zijn lekker ja! Heb zelf inmiddels ook een hele berg maar ik wil eerst even wat op gaan maken voordat ik iedere keer weer nieuwe koop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk! Ik ben gek op geurkaarsen. Heb er ook nooti genoeg :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!