1/13/2014

New in | Tartan Scarf and Beanie

Zaterdag kwam de postbode weer langs: met een pakketje! Dit keer van Front Row Shop. Hier bestelde ik al eerder een top met manen erop. Deze keer koos ik een muts en een sjaal uit, beiden perfect voor het koude weer dat volgens de voorspellingen gaat komen. 

De beanie met 'Bad Hair Day' erop is mijn allereerste beanie! Ik zag op Luna's blog een beanie met 'Selfie' erop en deze vond ik erg leuk, maar kon ik niet in de winkel vinden. Dus bestelde ik deze variant. Voor mij is het wennen omdat ik nooit mutsen draag, maar ik vind deze best leuk staan! De muts bestelde ik via deze link.


Ik begin tartan scarves steeds leuker te vinden, en omdat de kleuren van die sjaals heel goed passen bij mijn jas, bestelde ik deze rode. Deze sjaal is heerlijk warm en lekker groot en lang. Ideaal! Deze sjaal is nu uitverkocht, maar ik kocht 'm via deze link.


Ik ben blij met mijn nieuwe accessoires! Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Liefs, Janine.

22 opmerkingen:

 1. Hele mooie items, die sjaal is leuk en zo`n beanie is ook erg gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke items! Je beanie is zó gaaf! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke aankopen, grappige beanie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah super leuk, die beanie is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw allebei zo super tof! Leuk Janine! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een gave beanie en sjaal. Ik ga even een kijkje nemen in hun webshop. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wauw, die tartan sjaal is heel erg mooi! Mooie kleurencombinatie!
  En beanies zijn altijd leuk :) Heb zelf ook net afgelopen weekend een nieuwe beanie binnengekregen, rara wat erop staat? Ook bad hair day hahaha! Maar dan wel een andere, ander lettertype.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vooral die sjaal is leuk! Ik had ook een Bad Hair Day muts, een grijze van Tally Weijl, maar ik heb 'm uiteindelijk toch weer doorverkocht op Marktplaats, ik vond zoiets meer voor jonge meiden eigenlijk en niet voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke aankoopjes meid! Ik volg je nu ook met bloglovin!

  Liefs, Farah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. aaah, dat is zo'n leuke beanie zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Suuuuuupeer leuke aankoopjes! Die beanie is zo leuk en die sjaal ook! Weet je toevallig een winkel waar je zo'n sjaal kan kopen buiten online? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De beanie is ge-wel-dig! Mooie tartan scarf :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!