1/29/2014

New in | World Map Watch

Een werkend horloge kopen voor twee euro? Ik denk dat dat alleen mogelijk is op eBay! Een tijdje geleden bestelde ik daar namelijk een horloge nadat ik een foto tegenkwam van zo'n horloge op We Heart It. Eigenlijk draag ik nooit horloges, maar voor de twee euro wilde ik het wel proberen.

Ik was heel benieuwd of het horloge het zou doen toen ik het pakketje opende en gelukkig doet het horloge het, anders heb je er natuurlijk niks aan. Ik ben er blij mee! Ik bestelde 'm via deze link. Wat vind jij van mijn horloge? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Heel tof horloge, ik heb hem ook al een paar keer langs zien komen op Weheartit en Tumblr inderdaad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een heel erg leuk horloge :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg gaaf en leuk, ik ga hem over een paar maanden bestellen voor mijn zusje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf horloge, heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! En voor zo'n prijs! Ik denk dat ik ebag maar 's een keer moet checken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg mooi! En onwijs goedkoop, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem echt super leuk! En die prijs wow!!!
  xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw erg mooi! Ik hou van de wondere wereld van eBay haha. Hmm misschien ga ik hem ook maar eens aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!