1/10/2014

Outfit | Tiny Hearts

Ik houd nu al van mijn witte cropped trui, omdat 'ie perfect op rokjes en shorts past. Zo heb ik het toch warm, ookal draag ik een rokje of shorts. Voor deze outfit combineerde ik die trui met mijn hartjes-shorts van Primark en mijn All Stars. Een simpele outfit met alleen zwart en wit!


Sweater - H&M / Shorts - Primark / Shoes - Converse

Wat vind je van mijn outfit? Liefs, Janine.

23 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit, de short is echt tof, de laatste foto is echt heel mooi met het effect erbij!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk. Dat printje van je shorts is zo leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Those heart print shorts are adorable! ^_^
  Xx
  Rhea
  www.fuss.co.in

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie outfit! Het hartjes-shortje is echt cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit, je trui blijft mooi en ik snap dat 'ie fijn is haha!
  Die laatste foto is ook erg leuk zonder kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat broekje is echt ontzettend gaaf! :D Ik ben dol op hartjes en heb zelf laatst nog een hartjes rokje gekocht hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Super leuk shortje! Ik kwam net deze ketting tegen op Forever 21 en moest gelijk aan jou denken, haha! :) http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=acc_necklace_bib_collar&ProductID=1000074188&VariantID=&lang=en-US

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je cropped sweater staat leuk bij die shorts!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat shortje is echt heel leuk! Zo'n cropped sweater is inderdaad handig, ik heb er laatst ook een gekocht voor op mijn highwaisted broek. Mijne lijkt heel erg op de jouwe! Ik dacht even dat het dezelfde was maar dat kan niet, want mijne is van Pimkie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb die short ook, ik wist alleen goed hoe ik hem kon combineren. Vind dat je dat heel leuk hebt gedaan!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aww die short is echt ge-wel-dig, en wat een leuk artikel. Ik vind je outfit foto's altijd zo leuk (: !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze outfit vind ik echt heel leuk! x Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hoi
  want een gave outfit.
  het staat je heel leuk.
  is een panty niet te koud voor de winter.
  manuela

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!