1/19/2014

Photography | Room Details

Ik heb weer een paar dingetjes veranderd aan mijn kamer, maar om weer een hele roomtour daarvoor te maken vind ik onnodig. Daarom een foto met wat details van mijn kamer! Een tijdje geleden kreeg ik een stolp en die heeft nu een mooi plekje in mijn kamer! Ook creĆ«erde ik een gezellig hoekje met kaarsen op mijn bureau.  


Wat vind jij van deze details uit mijn kamer? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Kaarsen op je kamer hebben is zo leuk! Die stolp is ook gaaf :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk gedaan!! Het maakt je kamer meteen compleet met een fijne sfeer!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt een leuke kamer. Die lamp heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super cool pics just amazing
  I liked your blog :D

  http://heyhadrien.blogspot.com/2014/01/blue-day-on-dock.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om die details te zien, zeg. En wat heb je een boel ringen! X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!