1/27/2014

Wishlist | PersunMall

Een tijdje geleden plaatste ik een outfitpost met een jurkje van Persunmall, en op de site hebben ze nog zoveel andere leuke dingen! Hieronder zie je mijn favorieten. Het jurkje met madeliefjes print vind ik geweldig! Ik ben op zoek naar een nieuwe tas voor school omdat mijne kapot begint te gaan en de twee tassen van de collage lijken me erg leuk, ik vraag me alleen af of ze groot genoeg zijn. De regenjas vind ik super schattig en komt zeker van pas in Nederland! Welk item vind jij het leukst van deze collage? Liefs, Janine.
Daisy Dress - Floral croptop - Brown bag
Black bag - Knitted sweater - Polkadot jacket

11 opmerkingen:

 1. Ohh daisies, I like! De regenjas komt inderdaad van pas in Nederland haha. Zo'n basic zwarte tas moet ik ook nog zeker aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke regenjas! eigenlijk is de rest ook erg leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items! Die bloemetjes trui en die stipjes parka zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen vooral de trui met bloemen en de regenjas.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben net verliefd geworden op die bruine tas! En die jas ziet er ook leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die cropped trui is tof, de print doet me een beetje denken aan een rokje van je :)
  En die regenjas is leeuk ja, ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die gemeleerde trui is leuk! De rest is niet zo mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!