2/11/2014

Fashion | The Perfect Bikerjacket

Een musthave in de kast van ieder meisje vind ik een leren jasje. Zo'n jasje maakt je outfit helemaal af en staat gewoon super leuk! Het jasje van Cara op de foto vind ik geweldig, maar is waarschijnlijk veel te duur. H&M verkoopt altijd leuke (nep)leren jasjes voor niet teveel geld. Het rechter jasje kwam ik tegen op Zalando en vind ik ook heel erg mooi! Zalando heeft altijd veel kortingscodes en zeker bij leren jasjes kan je dat een hoop geld schelen! Welk jasje is jouw favoriet? Liefs, Janine.


10 opmerkingen:

 1. Dat is echt een musthave ! Ik heb een echte leren van de Zara gehad maar na 5 jaar valt die bijna uit elkaar, het leder is versleten en de kleur is afgeschoten. Daarna heb ik als tijdelijke vervanging een nep leren van Mango gekocht maar die vond ik achteraf te kort en het stoorde me dat die geen kraag heeft. En toen werd de zoektocht naar een waardige vervanger pas moeilijk! Echt leder kon ik al schrappen want dat is ondertussen een stuk duurder als vroeger. Ik heb vorige week een nep lederen (hij ziet er goed uit!) van de zara gekocht, die van 80 euro wat nu in de collectie is :p Als je hem wilt zien, hij komt morgen op mn blog!

  www.turnitinsideout.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook nog zo'n leren jasje, maar ze zijn meestal super duur jaaa...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, die onderste is zo leuk! Een mooi leren jasje staat ook nog op min wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een heel aantal (nep)leren jacks maar de 'perfecte' heb ik nog niet gevonden. Die van Cara is wel echt heel erg leuk, ze heeft sowieso een geweldige stijl! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cara is zo perfect! Ik vind ook dat elk meisje eigenlijk een leren jasje moet hebben, die onderste is leuk!

  http://stylish-strangers.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig jasje! Ik zoek nog altijd een echt leren bikerjasje, maar ik vind ze zó duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Shame on me, maar ik heb er geen :/ Ik denk meestal naahh te duur haha

  Liefs, Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van biker jackets, deze zijn ook allemaal zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!