2/10/2014

Fashion | Valentines day outfits

Vrijdag is het weer Valentijnsdag en hoewel we dat niet heel uitgebreid vieren in Nederland, vind ik Valentijnsdag wel een goed excuus om een toepasselijke outfit uit de kast te trekken. Kledingstukken met hartjes, rode lipstick of roze nagels vind ik er perfect bij passen. Ik zocht er vier verschillende outfits voor uit!

Deze outfit heb ik al eens laten zien op mijn blog, maar deze is perfect voor Valentijnsdag! De top vind ik super leuk, maar is helaas wel een beetje koud. Daar zou ik hier natuurlijk nog wel een zwart vest en een panty bij dragen.

Top - Only
Shorts - H&M


 Wat mij betreft kan roze altijd, maar op zo'n dag is natuurlijk extra toepasselijk! Deze outfit is leuk voor als je echt iets gaat doen: bijvoorbeeld naar de film of uit eten.

Dress - H&M
Wedges - Primark 
Nailpolish - Essie Status Symbol
Ring - Six 

 Dit rokje met hartjes hangt al heel lang in mijn kast, en kan natuurlijk ook perfect met Valentijnsdag! Omdat ik niet in elke outfit iets met de kleur roze wilde, heb ik hier een blauwe top bij uitgezocht.

Top - Primark
Skirt - H&M
Bracelets - Primark

De laatste outfit vind ik misschien wel de leukste van de vier! Ik houd van de combinatie van wit en pastel kleuren. De trui heb ik al een tijdje niet meer aangehad maar ik denk dat die heel leuk zou staan met deze roze broek!
Sweater - eBay
Jeans - H&M
Nailpolish - Essie Go Ginza
Ring - Primark

Welke outfit is jouw favoriet? En ga jij nog iets speciaals aandoen met Valentijnsdag? Liefs, Janine.

27 opmerkingen:

 1. leuke outfits :) mijn favoriet is toch de laatste!
  liefs Rhoda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi ik vind ze allemaal even leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfits! Ik vind de tweede en de laatste het leukst. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! ik vind vooral de eerste en laatste het leukst! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Outfit twee!! Dat jurkje is zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een schattig topje! Echt een perfecte outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de tweede en laatste outfit super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! De laatste is mijn favoriet :)
  xSophie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfits! Ik heb een zelfde soort post gemaakt op mijn blog, maar dan voor verschillende soorten dates. Toevallig haha (nou ja niet helemaal aangezien het bijna Valentijn is en we beide fashion bloggers zijn maaaaar goed...)

  Liefs Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, allemaal heel leuk! De laatste zou ik het liefst aandoen :) Maar de rest is ook zo leuk, heel leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De laatste outfit vind ik echt het allerleukst! De combinatie van de roosjes en het roze staat vast heel mooi. Fijne post ook! Het lijkt me leuk om meer van dit soort posts te zien voor verschillende gelegenheden! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt leuke dingen! De eerste vind ik t leukst, maar de armbanden van de derde zijn ook echt leuk!

  http://stylish-strangers.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super toffe outfits Janine! De eerste en een na laatste zijn mijn favoriet (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke outfits allemaal! :) Mijn favoriet is de eerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De tweede en vierde outfit vind ik super leuk voor Valentijnsdag, ze hebben allebei iets schattigs én er zit roze in haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah dat roze jurkje is zo schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Normaal ben ik van de jurkjes en de rokjes, maar toch vind ik de laatste outfit het leukste!! :) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat eerste shirtje is zo lief met die hartjes!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk, de derde en vierde outfit zijn mijn favoriet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke outfits, vind de tweede en laatste het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke outfits! De laatste vind ik het leukste?
  En?? Heb jij een vriendje waar je valentijnsdag mee gaat doorbrengen? :) haha sorry gewoon even nieuwsgierig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind die met het roze jurkje het leukst.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De laatste is denk ik ook mijn favoriet, die trui is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vind alle outfits super, vooral de tweede en de laatste! Happy Valentine's Day <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!