2/16/2014

Filmpje | BFF Event + foto's

Gisteren ging ik samen met Lucie naar het BFF event en het was leuker dan we verwacht hadden! We hebben een leuke dag gehad en ik heb ook nog wat dingen gefilmd. Ik ben niet zo goed in vloggen, maar het filmpje geeft wel een impressie van wat je allemaal kunt doen op het event! Ook heb ik wat foto's gemaakt, deze kun je zien als je op read more klikt.

Ik vond het een leuke dag! Ook heb ik nog wat mensen ontmoet, waaronder Josephine, Lisa, Sara en Charlotte. Het BFF-event is vandaag en morgen nog te bezoeken in de Amsterdam RAI. Ga jij nog naar het BFF event? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit en netzoals je vlog. Ik ga er zo heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me echt leuk, kijken of ik nog kaartjes kan krijgen voor vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ZIet er super leuk uit! ik ga morgen.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat ziet het er leuk uit, superleuke vlog en foto's! Nu heb ik nog veeeel meer zin in morgen, haha! :D Ik ga morgen samen met Amber en kan echt niet wachten, hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er erg leuk uit! Ik zou eigenlijk ook gaan voor mijn blog, maar kon vandaag helaas niet :( Heel jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je daarheen was! Het ziet er echt super gezellig uit, leuk filmpje heb je ook gemaakt! Tof dat je met Mariana Verkerk op de foto staat, woehoe! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er zaterdag ook geweest, was heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat moet dat een leuk event geweest zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!