2/14/2014

Lifestyle | Mijn plannen voor de Voorjaarsvakantie!

Gister middag begon voor mij de voorjaarsvakantie al! Vorig jaar maakte ik voor de herfstvakantie een lijstje met allemaal dingen die ik wilde gaan doen, en daar kwamen super veel leuke reacties op! Deze vakantie heb ik ook al een paar dingen gepland en bedacht om te gaan doen. 

In de voorjaarsvakantie ga ik...


...Naar het BFF-event! 
Zaterdag (morgen dus) ga ik samen met Lucie naar het BFF-event in de Amsterdam RAI. Hier is genoeg leuks te doen: workshops, optredens en natuurlijk kun je er ook shoppen! Als jij ook gaat, en op zaterdag laat het mij dan weten! Het lijkt me leuk om daar nieuwe mensen te leren kennen!

...Weer eens iets maken op de naaimachine
Kleding maken op de naaimachine is iets waar ik nooit aan toe kom, maar wat ik wel erg leuk vind om te doen! Eén van mijn goede voornemens is om in 2014 minstens 3 kledingstukken te maken op de naaimachine, dus ik hoop deze vakantie weer eens iets te maken.

...Een nieuw youtubefilmpje opnemen
Mijn laatste filmpje op YouTube is geüpload in december... De laatste tijd heb ik het erg druk gehad en youtubefilmpjes maken neemt veel tijd in. Deze vakantie wil ik er zeker één opnemen!


...Verder met hardlopen
Aan het begin van deze maand begon ik weer met hardlopen en ondertussen ben ik al bij training 7 van de 28. Met de app RunKeeper train ik voor 5 kilometer, in het voorjaar wil ik waarschijnlijk meedoen aan een 5 kilometer-loop. 

...Lekker veel bloggen
Deze kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje!

Natuurlijk ben ik van plan om nog een hoop andere dingen te doen in de vakantie, zoals afspreken met vriendinnen, shoppen en nog veel meer leuks. Wat ga jij allemaal doen deze vakantie? Liefs, Janine. 

10 opmerkingen:

 1. Erg leuk zo'n artikel! Ook ga je leuke dingen doen in je vakantie.
  Liefs, Tesa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat leuk dat je ook naar het BFF-event gaat! Ik ga alleen op maandag, samen met Amber van Beautyzoom.nl en hoop Sharon van Lovely-photography.nl en nog een paar bloggers te ontmoeten! Ik heb nu ook heerlijk vakantie na 5 maanden geen vakantie hebben gehad i.v.m. doorloop stage, hihi, dus ik geniet er extra hard van! :) Ik ga het hardlopen ook weer oppakken in de vakantie, het is deze week een beetje verwaterd, haha! En natuurlijk ook veel bloggen! :D
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt leuke dingen in de planning staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen die je op je 'to-do listje' hebt staan. Veel succes ermee!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk lijstje! Ik moet nog 2 weken tot de voorjaarsvakantie D:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een heel leuke vakantie, veel plezier! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben morgen ook bij het BFF-event! :) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je naar het BFF event gaat, veel plezier! En een hele fijne vakantie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, lekker veel plannen en klinkt als een leuke vakantie! Ben heel benieuwd naar je eigen kledingstukken, leuk voornemen :) Ik ben ook de hele vakantie achter de naaimachine te vinden, ik moet hard verder met de ontwerpen van mn collectie!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!