2/20/2014

New in | Shoplog BFF Event

Op het BFF-Event was niet alleen veel te doen, er was ook veel te koop! Ik was niet van plan om heel veel te kopen, dus heel erg veel heb ik niet gekocht, maar ik ben wel heel blij met de dingen die ik heb aangeschaft. 

Bij het BFF Event gaf Lush een workshop waarbij je de gezichtsreiniger 'Angels on bare skin'' kon maken. Dit vond ik heel leuk om te doen! Ik heb de gezichtsreiniger nog niet gebruikt, maar dat ga ik wel snel doen. Hij ruikt in ieder geval heel erg lekker!


De webshop Alice & Jo was ook aanwezig op het event. Daar verkopen ze de super schattige EOS-lippenbalsems. Het lijken net paaseitjes! Deze kosten €5,25 per stuk. Mijn favoriet is de gele (Lemon Drop), deze ruikt heel lekker zomers!


Wat vindt jij van mijn aankoopjes? En heb jij ook een EOS-Lipbalm? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Wat?! Die lipbalms lijken me zo goed, ze zien er echt mega schattig uit...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. EOS-lipbalms zijn zo fijn! Helaas heb ik er maar eentje maar als ik ze weer ergens tegenkom neem ik er zeker een paar mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes heb je gedaan, die EOS-lipbalms zijn echt heel fijn.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je een scrub heb gemaakt bij Lush! Helaas wist ik niet dat ze op het BFF-event stonden en had ik dus blijkbaar wel een random foto van Lush gemaakt, haha! Ik heb ook een EOS lipbalm gekocht bij de Alice & Jo op het laatste moment. Ik zat enorm te twijfelen maar uiteindelijk toch gedaan, haha! Ik heb de lichtgroene en volgens mij heet ie Honeysuckle honeydew :) Leuke aankoopjes!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankoopjes! Die EOS-lipbalms lijken me zooo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke dingen! Ik wilde ook nog die Lush workshop doen, maar ik was helaas te laat.. Was het leuk?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen heb je gedaan en wat leuk dat je zelf een scrub hebt gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen en die lip-balms zijn zo schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankoopjes heb je gedaan. De lip balms zijn erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankoopjes! Die lipbalms zijn heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De EOS lipbalms zien er zo leuk uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil heel graag een EOS lipbalm proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankoopjes, ik wil ook graag zo'n EOS-Lipbalm! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke aankoopjes! Die Eos lipbalms zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk! Vooral ook dat je zelf dat lush product mocht maken, geeft het toch iets extra's :)

  Liefs, Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!