2/03/2014

New in | Shoplog Zoetermeer

Gisteren ging ik samen met Lucie een middagje naar Zoetermeer! Met de bus is het maar een kwartiertje naar Zoetermeer, dus dat is ideaal. Natuurlijk gingen we naar de Primark, maar ook kocht ik wat bij de Kruidvat, Etos en bij de Body Shop. 

Bij de Kruidvat kocht ik dit toilettasje voor €2,50. Aan de binnenkant zitten twee vakjes die doorzichtig zijn, zodat je makkelijk alles kunt vinden. 

Bij de Etos kocht ik een nieuw nagellakje van Essie, ik vind de kleur super mooi! Dit is de kleur 'Status Symbol'. Ook kocht ik een nieuwe labello, deze ruikt naar watermeloen. Bij de Body Shop kocht ik een lip butter kokos. De body butter hiervan is mijn favoriet, dus deze zal mij zeker wel bevallen!

Bij de Primark kocht ik onder andere een onesie voor mijn zusje, en dit leuke rokje met madeliefjes print. Hij is ietsjes te groot, maar dit was de kleinste maat die er was. Omdat 'ie nog maar €3 kostte besloot ik 'm toch te kopen, ik ga 'm binnenkort innemen met de naaimachine zodat ik 'm aankan. Ook kocht ik een zonnebril met dezelfde print erop voor €2,50!

Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Liefs, Janine. 

22 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen! Ik was gister ook naar primark (rotterdam) ze hadden daar in een hoek mega sale (jurkjes 3,- maar ook rokjes) :)
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke aankopen, dat rokje is erg schattig. Ik ga vanmiddag even naar de Primark!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes. Ik heb dat rokje ook zien hangen, maar dan in Zaandam. Helaas ook niet mijn maat. Heb je toevallig pinguïn onesies in Zoetermeer gezien? In Zaandam waren die namelijk niet en ik wil er zo graag één :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! In Zoetermeer hebben ze super weinig onesies, ik heb geen pinguin gezien helaas, anders had ik 'm zeker gekocht want die is zo schattig!

   Verwijderen
 4. Watermeloen lipbalsem? Omg, I need that haha! Heel mooi essie lakje. Leuk rokje, ook zo goedkoop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk printje op je rokje en zonnebril! Leuke shoplog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke dingen heb je gekocht!

  http://thaturbanoutfit.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die zonnebril is leuk zeg! Ik krijg gelijk zin in shoppen hihi Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik blijf de lippenbalsems van the body shop zo schattig vinden !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke items heb je gekocht, ik vind vooral je rokje heel erg leuk! Het nagellakje van Essie is pretty!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke items! ik vind het rokje erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh de lip butter lijkt mij hemels! De zonnebril en het rokje zijn ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke aankopen zijn het :) dat rokje heb ik oook, die madeliefjes zijn zo lief! haha, in maatje 34 is die bij mij ook iets te groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat rokje is heel erg leuk, mooie print en tof samen met de zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!